Καβάλα: Ιερόσυλος διέρρηξε εκκλησία και σπίτι

Τελευταία Ενημέρωση:

Κατάφερε να αρπάξει χρηματικό ποσό μόνο από το διαμέρισμα – 90 ναρκωτικά χάπια εντοπίστηκαν σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του

Δεν χρειάστηκαν περισσότερο από λίγες ώρες οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφάλειας για να εξιχνιάσουν τις δυο διαρρήξεις που είχαν γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης σε μια εκκλησία και σε ένα σπίτι στην Καβάλα και να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

Πρόκειται για έναν Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της ίδιας ημέρας, καθώς διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα είχε διαρρήξει την εκκλησία στην οποία δεν είχε βρει κάτι για να κλέψει, ενώ στη συνέχεια είχε τρυπώσει σε ένα σπίτι του οποίου την πόρτα είχε βρει ξεκλείδωτη και είχε αρπάξει ένα χρηματικό ποσό.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν 90 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και κατασχέθηκαν. Έτσι, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Διέρρηξε μαγαζί και άρπαξε χρήματα και καπνικά είδη

Αμέσως ταυτοποιήθηκε ο… «θεριακλής» διαρρήκτης που εισέβαλε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ένα κατάστημα στη Μυτιλήνη παραβιάζοντας το παράθυρο και άρπαξε 100 ευρώ, συσκευασίες καπνού και πακέτα τσιγάρων συνολικής αξίας 300 ευρώ, ενώ προκάλεσε και φθορές. Στο πλαίσιο των ερευνών της Ασφαλείας βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία και ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Πηγη: https://www.protothema.gr/

Related Articles