Πάρος: Τι αναφέρει η 20χρονη Νεκταρία στη μήνυση – "Αν κάνεις καλό, βρίσκεις κακό μετά" λέει ο πατριός της

Petite Perle 300×250

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 20χρονης Νεκταρίας από την Πάρο, μετά τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.  Η περιγραφή της 20χρονης για την σεξουαλική κακοποίηση που καταγγέλλει ότι δέχθηκε από συγγενικό της πρόσωπο, σοκάρει.

Όπως αναφέρει σε μήνυση που κατέθεσε, συγγενικό της πρόσωπο την κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2016. "Με κακοποίησε για πρώτη φορά το 2016, ενώ ήμουν 15 ετών. Τελευταία φορά το έκανε τον τελευταίο Δεκαπενταύγουστο. Δεν θέλω να επιστρέψω πλέον στο σπίτι μου" φέρεται να υποστηρίζει στη μήνυσή της.

Η μήνυση δρομολόγησε εξελίξεις, καθώς ξεκίνησε έρευνα στο νησί των Κυκλάδων για τις καταγγελίες της 20χρονης. Έχουν ήδη καταθέσει η μητέρα και ο αδελφός της και αρνούνται τα όσα υποστηρίζει η 20χρονη. Το ίδιο και ο άνδρας που καταγγέλλεται. Μιλώντας στον ALPHA, αρνείται την εμπλοκή του. "Λέει ψέματα, λέω ότι το έχει ξανακάνει. Έχει ξαναπεί πολλές φορές ψέματα. Μια χαρά ήταν όλα. Την έχουν βάλει και τα λέει αυτά επειδή την μεγάλωσα από δύο ετών και την έφερα στα 19, επειδή έκανα καλό, γι' αυτό… Γιατί άμα κάνεις καλό, βρίσκεις κακό μετά" ισχυρίζεται.

Η 20χρονη μην μπορώντας, όπως λέει, να αντέξει άλλο την κακοποίησή της, έφυγε από το νησί πριν από δύο ημέρες και όλοι θεώρησαν ότι εξαφανίστηκε. Όμως τελικά φιλοξενείται από συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα. Το Σάββατο εμφανίστηκε στο ΑΤ Καμινίων, όπου δήλωσε ότι έφυγε από το σπίτι με τη θέλησή της και υπέβαλε τη μήνυση. Ακόμη δύο φορές στο παρελθόν, είχε φύγει από το σπίτι για να γλιτώσει.

"Το παιδί ήταν κλειστό, δεν είχε ιδιαίτερα παρέες. Αρχίζουν και μιλάνε αρκετοί, τόσο στο νησί όσο και στα social media. Όλοι γνώριζαν αλλά κανείς δεν μιλούσε. Κάποιο μάλιστα αναφέρουν ότι φοβούνταν να εκφράσουν ανοιχτά τη γνώμη τους και να καταγγείλουν το γεγονός, επικαλούμενοι ότι φοβούνταν τον πατριό της" τόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σολάρης από την ιστοσελίδα cyclades24.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα στην Πάρο, ο εισαγγελέας θα αξιολογήσει το προανακριτικό υλικό για να αποφασίσει εάν θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης.

Τι λέει η μητέρα της 20χρονης από την Πάρο

Με τη μητέρα της Νεκταρίας επικοινώνησε το Syrospress.gr. H κ. Αργυρώ, έδωσε τη δική της εκδοχή, λέγοντας: "Όλα είναι ψέματα. Το παιδί ακόμη δεν το έχουμε βρει! Δεν έχει μιλήσει κανένας από την οικογένεια μαζί του. Σόι και συγγενικά πρόσωπα στην Αθήνα ούτε καν έχουμε για να είναι εκεί".

"Το παιδί ο πατριός της το έχει πάρει από μωρό. Το έχουμε μεγαλώσει με χίλιες στερήσεις και πολλή δουλειά! Δεν το λέω για να υποστηρίξω τον πατριό αλλά ούτε την κόρη μου. Εγώ το δίκαιο το λέω όπως και το άδικο. Και δεν με νοιάζει τίποτα γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!", είπε. Στο ερώτημα γιατί τότε η Νεκταρία να φύγει αλλά και γιατί να ισχυριστεί κάτι τόσο τρομερό, η κ. Αργυρώ υποστηρίζει: "Χίλια τοις εκατό κάποιοι την βάζουν να τα λέει όλα αυτά. Έχω τον πόνο του παιδιού μου έχω και όλα αυτά τα ψέματα…".

enikos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ