Σειρήνες μεταγραφής για Ελ Αραμπί από το Κατάρ

Petite Perle 300×250

Στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του αναφέρθηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, την ώρα που ομάδες από το Κατάρ έχουν καταθέσει προτάσεις στον ατζέντη του.

Στο προσκήνιο παραμένει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ολυμπιακού με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την υπόθεσή του.

Ο Μαροκινός επιθετικός υποστήριξε πως το θέμα το έχει αναλάβει ο εκπρόσωπός του, ο οποίος πληροφορίες τον θέλουν να έχει δεχθεί κρούση από τη Ναντ και έχει στα χέρια του προτάσεις από το Κατάρ.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και υπήρξε δια ζώσης συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη, εκείνο που προέκυπτε ήταν πως ο 35χρονος στράικερ αξιώνει κλειστό διετές συμβόλαιο με τις σημερινές απολαβές του (κοντά στα 2 εκατ. το χρόνο).

Οι Πειραιώτες, από τη μεριά τους, υποχώρησαν και αποδέχθηκαν το διετές συμβόλαιο, όμως δεν συμφωνούν με τους οικονομικούς όρους των αξιώσεων της πλευράς Ελ Αραμπί.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», ο Μαροκινός φορ έχει στα χέρια του προτάσεις από το Κατάρ, με τους Άραβες να στρώνουν πετροδόλαρα στα πόδια του για να τον πείσουν να αποδεχθεί τις προτάσεις τους.

Μάλιστα, υπάρχει και μία πληροφορία, σύμφωνα με την οποία θα μπορούσε να φτάσει και άμεσα πρόταση στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να αναλάβει προσωπικά την υπόθεση ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε ένα θέμα που παραμένει στάσιμο και δείχνει πως η διαφορά δεν μπορεί να καλυφθεί.

πηγή: www.sport-fm.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ