Το μήνυμα του Μ. Μποκέα -Θετικό το πρόσημο των δύο ετών (βίντεο)

Petite Perle 300×250

Τι είπαν οι επικεφαλής των παρατάξεων

Της Κορίνας Καφετζοπούλου

Σε αυτά που τους ενώνουν στάθηκαν ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας και ο επικεφαλής της  αξιωματικής αντιπολίτευσης Θανάσης Κύρκος, κατά τη διάρκεια των σύντομων τοποθετήσεών τους, πριν την έναρξη των διαδικασιών για την εκλογή του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Επιτροπών.

Ο κ. Μποκέας που παρακολούθησε τη διαδικασία μέσω τηλεδιάσκεψης καθώς βρίσκεται σε καραντίνα ευχαρίστησε το σώμα για τη  συνοχή και την ομοψυχία που επέδειξε στα μικρά ή στα μεγάλα ζητήματα.

Είπε επίσης ότι παρά τις δυσκολίες και τις πρωρόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας το πρόσημο είναι θετικό κι αυτό οφείλεται σε όλους.

Από την πλευρά του ο κ. Κύρκος τόνισε ότι η βούληση για συνεργασία για τα μεγάλα ζητήματα του τόπου παραμένει και αυτή θα είναι η στάση που θα τηρήσει η αντιπολίτευση τα επόμενα δυο χρόνια.

Κριτική και στους δυο έκανε ο Μιχάλης Χουστουλάκης που δε συμφώνησε με τον κ. Μποκέα αλλά ούτε με τον κ. Κύρκο, λέγοντας ότι οι ευθύνες των παρατάξεων είναι αντίστοιχες και για αυτά που γίνονται και για αυτά που δεν γίνονται.  

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ