Λος Άντζελες: Τρένο συντρίβει αεροσκάφος – Πώς σώθηκε ο πιλότος (Vid)

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο τραυματίας πιλότος απομακρύνεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αιμόφυρτος, από τις ράγες και ενώ το τρένο

Τρόμο δημιουργεί το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Λος Άντζελες από τη διάσωση ενός πιλότου αεροσκάφους Τσέσνα που είχε καταπέσει στις γραμμές τρένου.

Το περιστατικό συνέβη χθες Κυριακή 9 Ιανουαρίου στην περιοχή Πακοϊνα του LA και, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει δει στο βίντεο, ο τραυματίας πιλότος του αεροσκάφους απομακρύνεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αιμόφυρτος, από τις ράγες και ενώ το τρένο που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα συντρίβει το αεροπλάνο του.

Με ελαφρά τραύματα ο πιλότος
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το αεροπλάνο είχε μια αποτυχημένη απόπειρα απογείωσης, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να καταπέσει στις γραμμές του τρένου σε πολυσύχναστο μάλιστα σημείο, σύμφωνα με τον Λούις Χιμένεθ έναν 21χρονο μουσικό που κατέγραψε το βίντεο.

Ο πιλότος νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα και είναι σε σταθερή κατάσταση σύμφωνα με τοπικά Μέσα ενημέρωσης. Επίσης κανείς από τους επιβάτες του τρένου δεν έχει τραυματιστεί.

Η αστυνομία του Λος Αντζελες επαίνεσε τους άνδρες της λέγοντας ότι επέδειξαν ηρωισμό και γρήγορη αντίδραση σώζοντας τη ζωή του πιλότου που είχε υποχρεωθεί στην αναγκαστική προσγείωση.

Πηγή: timeline

Related Articles