Νόβακ Τζόκοβιτς: Κέρδισε το δικαστήριο και παίζει στο Australian Open

Petite Perle 300×250

Τέλος λαμβάνει το σίριαλ του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία, καθώς ο Σέρβος τενίστας τελικά θα αγωνιστεί στο Australian Open. Ο κορυφαίος τενίστας κέρδισε την έφεση που άσκησε κατά των αρχών της Αυστραλίας για την ακύρωση της βίζας του.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο Guardian, ο δικαστής Άντονι Κέλι αναρωτήθηκε «τι παραπάνω» θα μπορούσε να είχε κάνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς για να αποδείξει ότι μπορεί να εξαιρεθεί από την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και άσκησε κριτική στην Αυστραλιανή κυβέρνηση για το χειρισμό της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, ο δικαστής είπε:

«Εδώ, ένας καθηγητής και ένας εξαιρετικά επιφανής γιατρός προσκόμισαν και παρείχαν στον αιτούντα ιατρική εξαίρεση. Επιπλέον, η βάση πάνω στην οποία δόθηκε αυτή η ιατρική εξαίρεση,  έγινε χωριστά από μια άλλη ανεξάρτητη ομάδα ειδικών που συστάθηκε από την κυβέρνηση της πολιτείας της Βικτόριας και το συγκεκριμένο έγγραφο βρισκόταν στα χέρια του αντιπροσώπου».

Με αυτό το σκεπτικό, ο Άντονι Κέλι χαρακτήρισε αναίτια την ακύρωση της βίζας του Τζόκοβιτς και αποφάσισε την άμεση ακύρωση της απαγόρευσης εισόδου του τενίστα στην Αυστραλία. Έτσι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Australian Open.

Πηγή: eleftherostypos

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ