Συνάντηση για τα προβλήματα του Παλαιοκάστρου

Petite Perle 300×250

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννη Μαρή έγινε συνάντηση με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκάστρου Βασίλη Παναούση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο παραθαλάσσιος οικισμός της Δημοτικής Κοινότητας Ροδιάς.

Συμμετείχαν στη σύσκεψη και οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Πετούσης και Γρηγόρης Περυσινάκης. Το κλίμα ήταν θετικό και από τις δύο πλευρές και συμφώνησαν σε κάποιες άμεσες παρεμβάσεις που χρειάζεται να δρομολογηθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Σήμερα, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκάστρου, καλέστηκε από τον Πρόεδρο της ΜΑΕΔΥΜ και τους Αντιδημάρχους Υποδομών και Πρασίνου, στα γραφεία του Δήμου, ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα, προφανή και μη, του οικισμού μας. Μας διαβεβαίωσαν για ορισμένες άμεσες παρεμβάσεις και κινήσεις που θα εξομαλύνουν τις άμεσες ανάγκες μας. Ενώ θα υπάρξουν εκ νέου συναντήσεις με αποκλειστικό μέλημά μας την βελτίωση και την ανάπτυξη του Παλαιοκάστρου. Μένουμε ευχαριστημένοι από την συνάντηση αυτή και αναμένουμε.Στο πλαίσιο της συνάντησης, αναφέρθηκε και η σύγχυση που προκλήθηκε την ημέρα των Θεοφανίων και δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις. Έγινε κατανοητό ότι από κανέναν δεν υπήρχε κακή πρόθεση. Όλοι, ας δείξουμε κατανόηση προς όλους, μιας και η πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε λόγω COVID, μας έχει αποσυντονίσει και δημιουργεί εντάσεις, λάθη και παρεξηγήσεις.Καλή χρονιά σε όλους μας, με την ευχή του χρόνου να είμαστε ελεύθεροι από τον κορονοϊό, να βρούμε τους εαυτούς μας και να γίνουνε όλα όπως πρέπει, σε ένα Παλαιόκαστρο που θα το χαιρόμαστε.Με τιμή,Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοκάστρου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ