Έγκριση 682.000 € προς τη συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων Δήμου Μινώα Πεδιάδας

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Ανακοίνωση Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη για την έγκριση 682.000 € προς τη συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων Δήμου Μινώα Πεδιάδας: 

«Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας με το Υπουργείο Εσωτερικών για την δημιουργία, αναβάθμιση και συντήρηση δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και ανοιχτών αθλητικών χώρων σχολικών μονάδων, έχουν ενταχθεί σημαντικά έργα αναβάθμισης.       

Είμαι πολύ χαρούμενος που με την έναρξη της νέας χρονιάς, ένα από τα πρώτα έργα που ανακοινώθηκαν στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» είναι η έγκριση του έργου της συντήρησης δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων Δήμου Μινώα Πεδιάδας, συνολικού προϋπολογισμού 681.800,00 €. 

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Υπουργείο Εσωτερικών για την άψογη συνεργασία, ώστε να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση των διαδικασιών. 

Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο που θα αναβαθμίσει την ποιότητα των αθλητικών υποδομών της περιοχής προς όφελος της μαθητικής κοινότητας, των νέων και συνολικά της τοπικής κοινωνίας.

Η ανακούφιση των κατοίκων των περιοχών που δοκιμάστηκαν από τον καταστροφικό σεισμό του περασμένου φθινοπώρου, είναι διαρκές μας μέλημα και αφορά σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας». 

Related Articles