Γ' Εθνική: Στον πάγκο της Ερμιονίδας ο Μανώλης Σκύβαλος

Petite Perle 300×250

Αναλαμβάνει την ομάδα της Αργολίδας που αγωνίζεται στον 4ο Όμιλο

Το όνομα του Μανώλη Σκύβαλου έπαιξε το προηγούμενο διάστημα για αρκετές ομάδες του Ηρακλείου αλλά η μοίρα το έφερε έτσι ώστε να επιστρέψει στους πάγκους σε ομάδα εκτός νησιού.

Ο πρωταθλητής πέρυσι με τον Ηρόδοτο, θα κοουτσάρει την Ερμιονίδα, ομάδα της Αργολίδας, που αγωνίζεται στον 4ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Η νέα του ομάδα αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

"Η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Μανώλης Σκύβαλος, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με τον τεχνικό από την Κρήτη.

Ο νέος μας προπονητής, αν και είναι μόλις 39 ετών, έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα μέχρι τώρα στην καριέρα ως τεχνικός, ενώ στο βιογραφικό του έχει να επιδείξει «λαμπρή» πορεία στα γήπεδα και ως ποδοσφαιριστής.

Τρεις τίτλοι και μία μεγάλη άνοδος ως προπονητής

Ο Μανώλης Σκύβαλος γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 1982 στην Ιεράπετρα. Ο Λασιθιώτης προπονητής έχει εργαστεί σε δυο ΠΑΕ, με τα «χρώματα» του Πλατανιά (προπονητής στην Κ20 το 2017-18) και του ΠΑΣ Λαμίας (βοηθός προπονητή του Γιώργου Πετράκη). Έχει κατακτήσει ως πρώτος προπονητής τρεις τίτλους και μία άνοδο στην Super League 2!

Από τον Απρίλιο του 2021 ο 39χρονος τεχνικός συνέχισε στον Ηρόδοτο το επιτυχημένο έργο του Ανδρέα Ξυδάκη, και οδήγησε την ομάδα της Αλικαρνασσού τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ' Εθνική κατηγορία, όσο και στην πολυπόθητη άνοδο στα σαλόνια της Super League 2!

Την πρώτη του χρονιά ως προπονητής του ΠΟΑ (Ατσαλένιος) την περίοδο 2018-19, o Μανώλης Σκύβαλος κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Ηρακλείου και τη δεύτερη σεζόν πανηγύρισε το Σούπερ Καπ (2019-20). Τη δεύτερη χρονιά με τον ΠΟΑ (2019-20) κατάφερε να φτάσει ξανά μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Ηρακλείου, αλλά νικητής αναδείχθηκε μέσω κλήρωσης ο ΠΑΝΟΜ, λόγω της διακοπής των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για την προστασία από τον κορονοϊό.

Τη σεζόν 2020-21 ξεκίνησε στο προπονητικό τιμ του ΠΑΣ Λαμίας στη Super League 1, ως άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Πετράκη. Επέστρεψε, τελικά, μέσα στη σεζόν στην Κρήτη για να βοηθήσει τον Ηρόδοτο να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 10ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας και την άνοδο στην Super League 2, μέσω της 2ης θέσης στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών, αφήνοντας εκτός Πανιώνιο, Θύελλα Ραφήνας και Ζάκυνθο!

Ο Μανώλης Σκύβαλος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Άγιο Νικόλαο (ΑΟΑΝ), ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες. Το 2001 ήρθε η μεταγραφή του στον Αθηναϊκό. όπου και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2003. Ακολούθησαν οι Εθνικός Αστέρας, Πιερικός , Αχαρναϊκός, Εθνικός Πειραιώς και ο Αίας Σαλαμίνας, ενώ έχει παίξει και σε ομάδες της Κύπρου (Ονήσιλος, Αγία Νάπα). Ολοκλήρωσε την ποδοσφιαρική καριέρα του στην ιδιαίτερη πατρίδα του και στην Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Κόουτς, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη νέα μεγάλη πρόκληση της προπονητικής σου καριέρας! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Πηγή: neakriti

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ