Στην Κρήτη ο Υφυπ. Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Υφυπουργός θα περιοδεύσει σε Γαύδο, Χανιά αλλά και Ηράκλειο

Το στρατιωτικό φυλάκιο της Γαύδου, που βρίσκεται δίπλα στο φάρο του ακριτικού νησιού θα επισκεφθεί την ερχόμενη Δευτέρα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων ο κ. Χαρδαλιάς θα φτάσει με στρατιωτικό ελικόπτερο στη Γαύδο το απόγευμα της Δευτέρας, στο πλαίσιο περιοδείας του σε μονάδες και φυλάκια του στρατού. Εκεί θα έχει μια ενημέρωση για το φυλάκιο, τα μέσα, το προσωπικό και το σημαντικό ρόλο του στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας και στη συνέχεια θα μεταβεί στα Χανιά, όπου θα επισκεφθεί το Μέγα εμβολιαστικό κέντρο στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να διανυκτερεύσει στις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου Κρήτης και την Τρίτη 18 Ιανουαρίου ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί το Ναύσταθμο Κρήτης όπου θα ξεναγηθεί από τον Αρχιπλοίαρχο Ιωάννη Σαρρηγιάννη ΠΝ. Στη συνέχεια αναμένεται να επισκεφθεί το νατοϊκό ΚΕΝΑΠ στο Μάραθι, ενώ τελευταίος σταθμός της επίσκεψης του στα Χανιά θα είναι η 5η ταξιαρχία Πεζικού. Η περιοδεία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας αναμένεται να συνεχιστεί στο Ηράκλειο.

Πηγή: cretalive

Related Articles