ΕΠΣΗ: Αποφάσισε αναβολή στο Παιδικό πρωτάθλημα

Petite Perle 300×250

Λόγω της επιβάρυνσης των επιδημιολογικών δεδομένων στις μικρότερες ηλικίες

Μπορεί τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ να επιστρέφουν στη δράση το προσεχές σαββατοκύριακο, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τη διοργάνωση του Παιδικού Πρωταθλήματος.

Το θέμα ήταν υπό συζήτηση και σήμερα τελικά αποφασίστηκε η αναβολή για το προσεχές σαββατοκύριακο, αφού τα επιδημιολογικά δεδομένα στις μικρότερες ηλικίες είναι επιβαρυμένα. Παράλληλα, υπήρξαν και πολλά αιτήματα από Ακαδημίες που έχουν επηρεαστεί από την έξαρση της «Όμικρον».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει τα εξής: «Μετά από αιτήματα πολλών συλλόγων, λόγω της επιβάρυνσης των επιδημιολογικών δεδομένων με τον COVID-19 στις μικρότερες ηλικίες, η Επιτροπή Παιδικού Πρωταθλήματος αποφάσισε την ΑΝΑΒΟΛΗ των αγώνων του Παιδικού Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ για το προσεχές σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου. Η Επιτροπή είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις Ακαδημίες και παρακολουθεί τις εξελίξεις, ώστε να υπάρξει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας νεότερη ενημέρωση και, εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, το Παιδικό Πρωτάθλημα να επαναρχίσει το σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου 2022».

Εμπόδιο ο καιρός

Εντωμεταξύ, η κακοκαιρία δημιούργησε νέα προβλήματα στη λειτουργία των Ακαδημίων και όπως ανακοίνωσαν ο Εργοτέλης, το Κάντια κ.α., παρέμειναν για σήμερα κλειστές λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Πηγή: neakriti

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ