Ηράκλειο: Τύχη …βουνό για τον Ηρακλειώτη που είδε το κινητό του να παίρνει φωτιά

Petite Perle 300×250

Ένα χρόνο χρησιμοποιούσε το κινητό τηλέφωνο το οποίο άρπαξε φωτιά ενώ το κρατούσε στα χέρια του ο κ. Μανώλης Αναστασάκης.

Ο ίδιος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς αντιλήφθηκε αμέσως ότι το κινητό του έβγαζε καπνούς, το πέταξε στο πάτωμα γλιτώνοντας τον τραυματισμό.

Όπως δήλωσε στο Creta24 o κ. Αναστασάκης όλα συνέβησαν ένα πρωί και ενώ χτυπούσε το ξυπνητήρι που είχε προγραμματίσει στο κινητό του. Ο ίδιος προσπάθησε να το κλείσει ωστόσο το κινητό είχε «μπλοκάρει» και συνέχιζε να χτυπά.

«Ενώ πατούσα το κουμπί το κινητό άρχισε να βγάζει καπνούς. Έβγαλε φλόγες, το σπίτι γέμισε καπνούς, καιγόταν για κάποια δευτερόλεπτα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αναρωτήθηκε τι θα μπορούσε αν είχε συμβεί αν το κρατούσε ή το είχε στην τσέπη του, ή ακόμη και αν το είχε αφήσει σπίτι του. «Θα είχα τραυματιστεί ή θα καιγόταν το σπίτι», δήλωσε σοκαρισμένος.

Ο κ. Αναστασάκης πήγε το κατεστραμμένο κινητό στον αντιπρόσωπο της εταιρείας και από εκεί στάλθηκε στα κεντρικά προκειμένου να διαπιστωθεί από τι προκλήθηκε η φωτιά. Όπως ανέφερε η απάντηση που έλαβε δεν τον ικανοποίησε. «Η απάντηση της εταιρίας ήταν ότι πήρε φωτιά από πολλαπλά χτυπήματα», ανέφερε και τόνισε πως η πτώση των κινητών τηλεφώνων είναι κάτι συνηθισμένο και αν από αυτές μπορούν να προκληθούν τέτοια ατυχήματα τότε προκύπτουν ζητήματα ασφάλειάς τους.

Πηγή: creta24

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ