Ο Καιρός στο Μαλεβίζι για το Σαββατοκύριακο

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Αρκετό το κρύο που αφήνει πίσω του ο “Διομήδης”

Με τη θερμοκρασία να φτάνει μόλις του 3 βαθμούς ξεκινάει η μέρα του Σαββάτου, η οποία θερμοκρασία θα παραμείνει μέχρι τις πρωινές ώρες. Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ο ουρανός θα παραμείνει καθαρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται 12-13 βαθμούς, ενώ από το απόγευμα κι έπειτα θα είναι στους 11. Η άπνοια που θα επικρατεί τις πρωινές ώρες θα επισκιαστεί με βορειοδυτικό άνεμο εντάσεως 3-4 μποφόρ έως και το βράδυ, όπου ο άνεμος θα αλλάξει σε βόρειο που θα επικρατήσει την επόμενη μέρα.

Την Κυριακή, η θερμοκρασία κατά τις πρωινές ώρες θα είναι στους 9 βαθμούς, όμως δεν θα αλλάξει και πολύ κατά την υπόλοιπη μέρα, αφού δεν θα ξεπεράσει τους 11 βαθμούς και από το απόγευμα ξανά πτώση της θερμοκρασίας στους 8-9 βαθμούς με την αίσθηση να είναι έως και -3 από την καταγεγραμμένη. Ο άνεμος της παγωνιάς αυτής θα είναι ο βοριάς που θα επικρατεί στον κατά τα άλλα καθαρό καιρό, εντάσεως 3-4 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά τη πρόγνωση του meteo.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...