Πώς έγινε το τροχαίο σοκ με τη Ferrari στη Βούλα -Νεκρός ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδελφός της βουλευτού της ΝΔ

Petite Perle 300×250

Η υπερπολυτελής Ferrari που οδηγούσε ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση πήρε φωτιά, με συνέπεια το θάνατο του άτυχου άνδρα. Τραγική ειρωνεία; Ο θανών είχε αγοράσει μόλις την προηγούμενη ημέρα το υπερπολυτελές αυτοκίνητο…

Οι εικόνες που εξασφάλισε αποκλειστικά το iefimerida.gr είναι σοκαριστικές και αποδεικνύουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, καθώς το όχημα μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα.

Πού και πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το θύμα είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και η Ferrari εξετράπη της πορείας της προς τα αριστερά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση μερικών μέτρων από τη διασταύρωση της Παραλιακής με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαινε και η σύζυγός του, η οποία τραυματίστηκε, αλλά πρόλαβε να βγει από το φλεγόμενο όχημα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας.

Τι δείχνουν οι πρώτες έρευνες των αρχών
Από την πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, στο συμβάν δεν εμπλέκεται άλλο όχημα.

Ωστόσο, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και εξετάζονται οι κάμερες της Τροχαίας στην περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Βούλα: Η στιγμή που η γυναίκα του Μονογυιού βγαίνει τρέχοντας από τη φλεγόμενη Ferrari
Στο σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύει το iefimerida.gr φαίνεται η στιγμή που η Ferrari του 45χρονου έχει τυλιχθεί στις φλόγες και η σύζυγός του βγαίνει τρέχοντας να γλιτώσει. Αφού κάνει λίγα μέτρα, φαίνεται να καταρρέει στην άσφαλτο μπροστά από το όχημα.

Όπως δήλωσε στο iefimerida.gr ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, οι αστυνομικοί της Α' Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής έσπευσαν άμεσα στο σημείο και προσπαθούν να διευκρινίσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας και αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός
Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ένας από τους παίκτες του ριάλιτι «The Wall», που προβλήθηκε το 2003, όπου μάλιστα είχε έναν δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική. Eπί σειρά ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός διατηρούσε μαγαζί με επώνυμα ρούχα στο πιο κεντρικό σημείο στα Ματογιάννια Μυκόνου. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari.

Πηγή: iefimerida.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ