Ευχαριστήρια επιστολή της Τυλίσου στο Λ. Αυγενάκη

Petite Perle 300×250

Η Τύλισος με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη,  για την βοήθεια που έδωσε ώστε οι «πράσινοι» να πάρουν οικονομική ενίσχυση από το χορηγικό πακέτο.

Η ανακοίνωση της Τυλίσου: «Ευχαριστήρια επιστολή του Α.Ο.ΤΥΛΙΣΟΥ προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για  την οικονομική ενίσχυση που εξασφάλισε από το χορηγικό πακέτο "ΣΤΟΙΧΗΜΑ"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Τυλίσου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη για την εξασφάλιση οικονομικής ενίσχυσης του χορηγικού πακέτου από το "ΣΤΟΙΧΗΜΑ" προς την ομάδα μας. Η συμβολή αυτή στην ομάδα μας ενισχύει την προσπάθεια που κάνει ο Α.Ο.Τυλισου, ώστε να αναδείξει την αθλητική δραστηριότητα ως κοινωνικό και πολιτιστικό αγαθό απαραίτητο στην τοπική κοινωνία. Εμείς με τη σειρά μας ως εγγεγραμμένο σωματείο(από τα πρώτα που εγγράφηκαν στην ΚΡΗΤΗ στο μητρώο της Γ.Γ.Αθλητισμού)δεσμευόμαστε ότι τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για τις ανάγκες και την ομαλή λειτουργία της ομάδας μας.

Μετά τιμής:
το Διοικητικό Συμβούλιο
του Α.Ο.Τυλίσου».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ