Νικηφόρο πέρασμα με 2-0 η Τύλισος από το Ασήμι (pics)

Petite Perle 300×250

Παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας αν και δεν έπιασε καλή απόδοση η Τύλισος νικώντας το Ασήμι με 2-0. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ποιοτικά πολύ κακό με τις δύο ομάδες να ασχολούνται περισσότερο με τον διαιτητή παρά με το παιχνίδι, με τις φάσεις να είναι ελάχιστες. Το ίδιο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η ομάδα του Μιχάλη Ζουραράκη από το 65 μέχρι το 70 κατάφερε να βάλει 2 γκολ και να πάρει τη μεγάλη νίκη.

Στο 2' ο Τσαφαντάκης έπαιξε με πάσα το φάουλ, ο Σαριδάκης σούταρε, απέκρουσε δύσκολα ο Μακαρώνας.

Στο 8' ο Τσαφαντάκης σούταρε δυνατά από πλεονεκτική θέση λίγο άουτ.

Στο 14' σέντρα του Βανγκέλι από δεξιά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Ασημίου μέσα στην περιοχή και έφυγε κόρνερ. Σε αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι για χέρι αλλά ο διαιτητής ήταν κοντά στην φάση και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Στο 38' σέντρα του Ευριπίδου από τα αριστερά, ο Μανιαδάκης κοντρόλαρε με το στήθος, σούταρε αλλά απέκρουσε ο Ντάγκινης με δυσκολία.

Στο 66' ο Κεφάκης βρήκε τον Μανιούδη μέσα στην περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 70' ο Βανγκέλι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Ασημίου και με πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 74 από φάουλ του Χατζάκη ο Ανδρεαδάκης έκανε το πλασέ λίγο άουτ.

Στο 80' ατομική ενέργεια και σουτ του Τσαφαντάκη απέκρουσε ο Μακαρώνας.

Συνθέσεις:

Ασήμι: Ντάγκινης, Σαριδάκης, Χατζηπαυλίδης(87' Καραταράκης), Xhaferi(69' Μακράκης), Αβανίδης, Σφακιανάκης, Χατζηπαυλίδης Α., Ανδρεαδάκης(76' Χατζηκωνσταντίνου), Χατζάκης, Τσαφαντάκης, Στεφανάκης.

Τύλισος: Μακαρώνας, Μυκωνιάτης, Ευριπίδου(80' Τζανής), Καβάθης, Παπάζογλου, Βανγκέλι(74' Σταμπούλος), Μανιαδάκης, Κεφάκης, Μανιούδης(80' Λιονάκης), Παγκαλάκης, Αμαραντίδης(57' Γκίκας).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ