Σητεία: Απομάκρυναν τον μεγάλο ογκόλιθο που είχε κλείσει τον δρόμο

Petite Perle 300×250

Ένας μεγάλος βράχος – αποτέλεσμα κατολίσθησης που προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις και στην Σητεία – είχε κλείσει όλο το δρόμο στη θέση ""Μέγα Κεφάλι"" της κοινότητας Κρυών.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του Προέδρου της Κοινότητας  κ. Καναβάκη Φραγκίσκου με τη Πολιτική Προστασία του Δήμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί επέμβαση καθαρισμού δρόμου από μηχάνημα JCB στη περιοχή ""Μέγα Κεφάλι"" με την απομάκρυνση μεγάλου βράχου που είχε αποκλείσει όλο το δρόμο.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Αϊλαμάκης, ευχαριστεί θερμά  τον  πρόεδρο της Κοινότητας για την έγκαιρη ενημέρωση στοιχείο υψηλού αισθήματος ευθύνης.

Επίσης τονο Κωστή Καναράκη που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Πολιτικής Προστασίας, μέσα σε υπηρεσιακά πλαίσια και τον χειριστή του μηχανήματος Κωσταβασίλη Βαγγέλη που πραγματοποίησε την επέμβαση σ' ένα μακρυνό και δύσκολο δρομολόγιο .

Η ανάρτηση του αντιδημάρχου καταλήγει:

¶ Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σητείας όλα τα 24ωρα, και σε συνεργασία με το τμήμα επιφυλακής, είναι σ' ετοιμότητα, καθημερινές, σαββατοκύριακα και αργίες, για να αντιμετωπίζει και να δινει ΑΜΕΣΑ λύσεις σε έκτακτες καταστάσεις, που επηρεάζουν την ασφάλεια και τη καθημερινότητα των δημοτών.

βράχος στο δρόμο

πηγή: www.ekriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ