Απρόσμενη ήττα για τη Δαμάστα από τον ΟΦΑ με 1-3

Petite Perle 300×250

Με το αριστερό ξεκίνησε της αγωνιστικές της υποχρεώσεις το 2022 η Δαμάστα που έχασε με 1-3 στην έδρα της από τον ΟΦΑ. Η ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη δεν ήταν καλή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν έβγαλε την ένταση που έπρεπε και οι φιλοξενούμενοι που δεν κλείστηκαν λεπτό πίσω πήραν μία δίκαιη νίκη. Να πούμε ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πατέρα του τέως προέδρου της Δαμάστας Αντώνη Παπαδάκη αλλά και στη μνήμη του πρώην προπονητή της ομάδας Μανώλη Φρουδάκη.

Στο 37' ο Φραγκιαδάκης με ωραία προσπάθεια και εξαιρετικό σουτ από πλάγια θέση, έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Δανδάλη για το 0-1.

Όμως τρία λεπτά αργότερα, μετά από γρήγορη συνεργασία των παικτών του Φάνη Χαλκιαδάκη, ο Μπαντούνας έδωσε έτοιμο γκολ στον Κωτούλα που με πλασέ εύκολα ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 51' ο Φρόκου από αριστερά έκοψε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Κουκσόβ με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2.

Ένα λεπτό μετά ο ίδιος παίκτης σούταρε από καλή θέση λίγο άουτ.

Στο 65' από διώξιμο του τερματοφύλακα, ο Φρόκου εκμεταλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Δαμάστας και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-3.

Συνθέσεις:

Δαμάστα: Δανδάλης, Απλαδάς(84' Σερλιδάκης), Μαρκάκης, Πεταλάκης, Αποστολάκης, Κουτσοποδιώτης, Τζουβάρας, Κοσμάς(72 Καραξής), Μπαντούνας(60 Δημήτρης), Κωτούλας(46 Ψωμάς), Κλαπάκης.

ΟΦΑ: Χατζιδάκης, Παπουτσιδάκης, Μουρτζάκης, Καλεμάκης, Σαμωνάκης(46' Λαδιανός), Κόκκινος, Ταμπάκης(84' Κώστας), Λουλάκης, Κουκσόβ, Φρόκου, Φραγκιαδάκης(68' Τσατσάκης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ