ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος: Μοιράστηκαν από ένα βαθμό (1-1)

Petite Perle 300×250

Οι ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος σκόραραν από μία φορά στο πρώτο τρίλεπτο στις «Ζωσιμάδες» κι έμειναν στο 1-1 μέχρι το φινάλε αφού οι γηπεδούχοι σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για τη νίκη.

Ένα τρίλεπτο ήταν όλο το ματς στα Γιάννενα. ΠΑΣ και Ατρόμητος μπήκαν στο παιχνίδι πετυχαίνοντας από ένα γκολ από… τα αποδυτήρια, με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειές τους μέχρι το φινάλε.

Ανώτεροι οι γηπεδούχοι που είχαν τις ευκαιρίες για τη νίκη, άντεξε η ομάδα του Κόλμαν που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των Περιστεριωτών. Σταθερά σε τροχιά εξάδας ο ΠΑΣ, ξεκόλλησε από την τελευταία θέση ο Ατρόμητος που έχει όμως και ματς παραπάνω από τον ουραγό Απόλλωνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού πριν καν συμπληρωθούν τα πρώτα τρία λεπτά, σημειώθηκαν δύο γκολ. Μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Κουλούρης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του ΠΑΣ, πήρε και κάποιες κόντρες κι έκανε το 0-1. Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων όμως ήρθε η απάντηση της ομάδας του Μεταξά. Από σέντρα του Σάλιακα, η μπάλα πέρασε για τον Περέα που από κοντά έκανε το 1-1 στο 3′.

Η συνέχεια του ματς δεν ήταν ανάλογη, με τον ρυθμό να πέφτει. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή, αλλά χωρίς να μπορέσουν να σκοράρουν. Στο 17′ ο Περέα από κοντά αστόχησε ενώ στο 44′ ο Στρούγγης νικήθηκε από τον Σούλη που έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό πλασέ του Έλληνα στόπερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ κυριάρχησε, αλλά έπεσε πάνω στον Γιαννιώτη που κράτησε «όρθια» την ομάδα του. Στο 48′ ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του Μπρένερ ενώ στο 58′ και το 72′ αρνήθηκε το γκολ σε δύο περιπτώσεις στον Σάλιακα με εντυπωσιακές επεμβάσεις. Ο Γιαννιώτης ήταν ανίκητος και στο 73′ σταμάτησε και τον Λώλη, με το παιχνίδι να… σβήνει κάπου εκεί και το 1-1 να μένει ως το τέλος.

ΠΑΣ ΓIANNINA (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Καραχάλιος, Σνάιντερ, Γκαρντάφσκι, Περέα, Μπρένερ, Στάνκο, Μορέιρα (63΄Λώλης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Σάλομον, Καρτάλης (66΄Χαρίσης), Ντένιτς, Σπιριντόνοβιτς (66΄Μουνίθ), Μπεντινέλι (88΄Νταβιώτης), Κουλούρης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ