Συλλήψεις από τα ΤΑΕ Μυλοποτάμου και Λασιθίου

Petite Perle 300×250

Σε τρεις συνολικά συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών προχώρησε η Αστυνομία στην Κρήτη τις τελευταίες ώρες.

Σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων, συνελήφθησαν από το ΤΑΕ Μυλοποτάμου δύο Έλληνες οι οποίοι μετά από έλεγχο, πιάστηκαν να έχουν μικροποσότητα κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη.

Σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Λασιθίου φόρεσαν χειροπέδες σε έναν νεαρό άνδρα ο οποίος είχε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης και κοκαΐνης.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (15.01.2022) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (15.01.2022) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας διενεργήθηκε έλεγχος στους δύο ημεδαπούς και σε Ι.Χ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, περιέχων μίγμα καπνού και ακατέργαστης κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

ΛΑΣΙΘΙ

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη σήμερα (16.01.2022)  μεταμεσονύχτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα (16.01.2022) μεταμεσονύχτιες ώρες από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ημεδαπός. 

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ