Ο καιρός στο Μαλεβίζι: 3ήμερη πρόγνωση

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Με αρκετά σύννεφα και χαμηλή θερμοκρασία και η σημερινή μέρα.

Η θερμοκρασία για σήμερα θα κυμαίνεται 11-12 βαθμούς κελσίου, ενώ θα υπάρχει έντονη συννεφιά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Καταιγίδα προβλέπεται να υπάρξει το μεσημέρι, με το φαινόμενο να εξασθενεί τις επόμενες ώρες. Ο άνεμος θα πνέει βόρεια εντάσεως 4 μποφόρ.

Τη Τετάρτη, η θερμοκρασία συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά και να κυμαίνεται στους 8-9 βαθμούς και έπειτα το απόγευμα να μειώνεται κατά -2 βαθμούς σταδιακά φθάνοντας αργό το βράδυ και τους 3. Πρωινή συννεφιά με τον ουρανό να καθαρίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βοριά να βρίσκεται στα 4 μποφόρ έως και το μεσημέρι, ενώ σταδιακά προς το βράδυ θα πέσει στα 1-2 μποφόρ.

Την Πέμπτη, προβλέπεται το πιο κρύο πρωινό με το θερμόμετρο να δείχνει 2 βαθμούς κελσίου με αίσθηση στους -1 βαθμούς. Στη πορεία της ημέρας η θερμοκρασία θα κυμαίνεται 12-13 βαθμούς, ενώ σταδιακά θα πέφτει φθάνοντας το βράδυ 6-7 βαθμούς. Καθαρός ουρανός μέχρι και το μεσημέρι, με τα σύννεφα να εμφανίζονται από το μεσημέρι κι έπειτα. Ο άνεμος θα πνέει νότια εντάσεως 1-2 μποφόρ με άπνοια να επικρατεί το μεσημέρι.

Δείτε αναλυτικά τη πρόγνωση του meteo.gr

Related Articles