Εκτός κυπέλλου ΕΠΣΗ ο μαχητικός Άγιος Δημήτριος

Petite Perle 300×250

Δεν τα κατάφερε στον Κρουσώνα ο Άγιος Δημήτριος στο παιχνίδι του κυπέλλου με αντίπαλο τον ΟΦΑ γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 μένοντας έτσι εκτός διοργάνωσης. Η ομάδα του Νίκου Πατραμάνη ενώ αγωνίζεται μία κατηγορία πιο κάτω από τον ΟΦΑ τον κοίταξε στα μάτια και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έχοντας και φάσεις για να σκοράρει, δείχνοντας παράλληλα ότι θέλει να κάνει διατήρηση δυνάμεων για το πρωτάθλημα. Στο δεύτερο μέρος όμως Ο ΟΦΑ κυριάρχησε και με 2 γκολ πήρε την πρόκριση με τους Φρόκου, Λουλάκη, Κόκκινο και Λαδιανό να ξεχωρίζουν από τους φιλοξενούμενους, ενώ από τους γηπεδούχους ο καλύτερος παίκτης ήταν ο τερματοφύλακας Παπαδάκης.

Στο 9' ο Λουλάκης σούταρε μέσα από την περιοχή πάνω από τα δοκάρια.

Στο 12' ωραία ενέργεια και σουτ του Σωτήρχου από καλή θέση, μπλόκαρε ο Χατζηδάκης.

Στο 18' από λάθος εκτίμηση του Μιχελουδάκη ο Φρόκου πλάσαρε πάνω στον Παπαδάκη.

Στο 36' ατομική προσπάθεια του Σακλαμάκη, αλλά νικήθηκε από τον Χατζηδάκη στην εξ επαφής προβολή που έκανε.

Στο 44' από πάσα του Λουλάκη ο Φρόκου από καλή θέση αστόχησε απελπιστικά όπως και στην επόμενη φάση.

Στο 47' ο Σαμωνάκης από πολύ κοντά σούταρε και απέκρουσε ο Παπαδάκης.

Στο 48' σέντρα του Φρόκου, η μπάλα στο χέρι του Μιχελουδάκη μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής κ. Παπαδάκης δεν έδωσε το πέναλτι.

Στο 50' δυνατό συρτό σουτ του Λουλάκη και εντυπωσιακή απόκρουση του Παπαδάκη.

Στο 52' έξοχη ενέρεγια και σουτ του Λαδιανού στο δοκάρι του Παπαδάκη.

Στο 69' ο Σαλούστρος ανέτρεψε τον Λαδιανό,με το διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φρόκου και παρά την προσπάθεια του Παπαδάκη έγραψε το 0-1.

Στο 78' ο Φρόκου έκανε το σουτ, ο Παπαδάκης απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο Λουλάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον ΟΦΑ.

Συνθέσεις:

Άγιος Δημήτριος: Παπαδάκης, Μιχαηλίδης, Κορνάρος, Σαλούστρος, Μιχελουδάκης(74 Μιχελακάκης), Νοικοκυράκης, Μπεζάνι, Πεδιώτης(57' Λεμονάκης), Σωτήρχος, Σακλαμάκης, Μανιαδής.

ΟΦΑ: Χατζηδάκης, Τσατσάκης, Παπουτσιδάκης, Μουρτζάκης, Καλεμάκης, Κόκκινος, Λαδιανός, Λουλάκης, Σαμωνάκης, Φρόκου, Κουσκόβ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ