Μαζί με τις μάσκες, "γράφουν" και για το τσιγάρο

Petite Perle 300×250

Επιμένουν να μη φορούν μάσκα, εξακολουθούν να "πέφτουν" πρόστιμα

"2 σε 1" αποδεικνύονται, σε πολλές περιπτώσεις, οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, καθώς εκτός από τις παραβάσεις που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, διαπιστώνουν και … θεριακλήδες σε κλειστούς χώρους.

Χθες στην Κρήτη διενεργήθηκαν 2.322 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν πρόστιμα τόσο για μη χρήση μάσκας όσο και για παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου.

Στα Χανιά πρότιμα για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν σε 1 σε επιβάτη λεωφορείου, σε 3 πεζούς, σε υπάλληλο καφετέριας και σε πελάτη παντοπωλείου.

Στο Ρέθυμνο πρόστιμα επιβλήθηκαν σε 2 πεζούς, σε υπάλληλο πρακτορείου ΟΠΑΠ αλλά και σε μια καφετέρια που δεν είχε αναρτήσει πινακίδα για τον μέγιστο αριθμό πελατών στο χώρο της.

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν για μη χρήση μάσκας 9 πρόστιμα σε πεζούς και 1 σε πελάτη πρακτορείου ΟΠΑΠ, ενώ για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου πρόστιμα 500 ευρώ επιβλήθηκαν σε τρία καφενεία για 5 συνολικά πελάτες που κάπνιζαν σε εσωτερικό χώρο. Στον κάθε καπνιστή πελάτη επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 100 ευρώ.

Στο Λασίθι πρόστιμο για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκε σε έναν πεζό.

Πηγή: cretalive

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ