Απειλές στα αποδυτήρια από αντιπάλους του στο Australian Open κατήγγειλε ότι δέχτηκε ο Κύργιος

Petite Perle 300×250
Ο Νικ Κύργιος κατήγγειλε ότι απειλήθηκε στα αποδυτήρια από τον γυμναστή και προπονητή των Μέτκιτς και Πάβιτς μετά από τον αποκλεισμό τους στο Australian Open – Παρέμβαση Βολκανόφσκι υπέρ Κύργιου 

«Φωτιά» στο Australian Open βάζει ξανά ο Νικ Κύργιος.

Ο Αυστραλός τενίστας μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη απέκλεισαν στο διπλό τους κορυφαίους Κροάτες Νίκολα Μέτκιτς και Μάτε Πάβιτς και εν συνεχεία όπως καταγγέλλει δημόσια ο προπονητής και ο γυμναστής τους τον απείλησαν στα αποδυτήρια.

«Απλά σας ενημερώνω, πως χθες ο προπονητής και ο γυμναστής των αντιπάλων μου στο διπλό με απείλησε και με κάλεσε να παίξουμε ξύλο στο γυμναστήριο των παικτών. Το τένις είναι πολύ σοφτ άθλημα. Όλα αυτά, επειδή κουνήθηκα και ο Θανάσης Κοκκινάκης τους πέτυχε με μια μπάλα», έγραψε στο Twitter ο Νικ και ο συναθλητής του Θανάσης Κοκκινάκης υπερασπίστηκε τα λεγόμενα του!

Στην διαμάχη ενεπλάκη και ο πρωταθλητής του UCF Αλεξάντερ Βολκανόφσκι ο οποίος έγραψε στον Κύργιο και στον Κοκκινάκη να τον αφήσουν να τους κανονίσει!

Ο Κοκκινάκης απάντησε σ' αυτή τη δημοσίευση, γράφοντας: "Αυτό ήταν τρελό! Ο τύπος νόμιζω πως είμαστε στο UFC!", ενώ την ανάρτηση σχολίασε και ο πρωταθλητής του UFC, Alex Volkanovski, εκφράζοντας τη στήριξή του στους Κύργιο και Κοκκινάκη: "Αφήστε εμένα να τους αντιμετωπίσω."

Οι Κροάτες πάντως από την πλευρά τους τονίζουν ότι τους ενόχλησε η ατμόσφαιρα που φυσικά ήταν κατά τους αφού έπαιζαν με Αυστραλούς και ο Πάβιτς έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού.

Πηγη: https://www.protothema.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ