Δεν τα κατάφερε ο ΟΦΑΜ ηττήθηκε 2-3 από το Ασήμι

Petite Perle 300×250

Κάτω υπό καταρρακτώδη βροχή ο ΟΦΑΜ υποδέχτηκε το Ασήμι στο γήπεδο της Βαγιάς στην Α2 Κατηγορία της ΕΠΣΗ στο 2ο Όμιλο για την 12η αγωνιστική.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο μάτς και προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό με τον Έντυ , με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή . Η απάντηση του ΟΦΑΜ ήταν άμεση και ήρθε τρία λεπτά αργότερα με τον Ανδρέα Στρατήγη να φέρνει το μάτς στα ίσια με κοντινή προβολή σε 1-1 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις όμως ο Σκουλούδης στο 25΄λεπτό με σούτ έγραψε το 2-1 για τους γηπεδούχους .

Η βροχή έπεφτε χωρίς σταματημό , με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου με τον Ανδρέα Στρατήγη στο 29 ΄να χάνει ευκαιρία με ευθύβολο να γίνει πάλι σκόρερ και τον τερματοφύλακα να σώζει την εστία του .

Στην συνέχεια η ομάδα του Ασημίου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο κέντρο και σε δύο φάσεις στο 34' και στο 40 κατάφερε σε 6 λεπτά να φέρει τούμπα την αναμέτρηση .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 34΄ο Χατζηκωνσταντίνου εκμεταλέυτηκε το κακό διώξιμο των αμυντικών να διώξουν την μπάλα και ισοφάρισε σε 2-2 , ενώ λίγα λεπτά αργότερα στο 40' ο Χατζάκης πλάσαρε εύστοχα και έδωσε εκ νέου προβάδισμα για την ομάδα του.

Στο β΄μέρος οι κακές καιρικές συνθήκες δεν άφησαν τους ποδοσφαιριστές να παράγουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν πολλές ευκαιρίες να διευρύνουν το δείκτη του σκόρ χωρίς αποτέλεσμα .

Οι παίκτες του ΟΦΑΜ παρά τις αντιξοότητες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να πάρουν έστω την ισοπαλία όμως οι ημιτελείς προσπάθειες των επιθετικών δεν μπόρεσαν να δώσουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας .

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε το Ασήμι να πανηγυρίζει τους τρείς βαθμούς της νίκης .

'Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για την διαιτησία .

ΟΦΑΜ: Ανταλουδάκης (43' Δαμιανάκης), Στρατήγης Π., Γιαννόπουλος, Παπουτσάκης(83' Πανταζής), Στρατηγάκης (43' Ανδριανάκης), Γενιτσαρίδης, Σκουλούδης, Νικηφόρος(46' Σφακιανάκης), Στρατήγης Ανδρ., Αεράκης, Τσαμπουράκης

Ασήμι: Ντάγκινης, Χατζηπαυλίδης Αγγ., Χατζηπαυλίδης Αλ., Σφακιανάκης, Κουτεντάκης, Ανδρεαδάκης, Χατζάκης, Έντι, Γιαννουλάκης, Χατζηκωνσταντίνου, Σαριδάκης.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ