Ρωμανός-ΠΑΟΚ 1-1: Δεν έμεινε κανείς ευχαριστημένος στην Ελιά

Petite Perle 300×250

Δεν χάρηκε καμία από τις δύο ομάδες στην Ελιά με τον Ρωμανό και τον ΠΑΟΚ να μένουν στο ισόπαλο 1-1 χάνοντας πολύτιμο έδαφος στο πρωτάθλημα της Α1. Το παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση είχε πολύ ένταση και πάθος με τις δύο ομάδες να παίζουν πολύ δυνατά μόνο για την νίκη καθώς δεν τους βόλευε κανένα άλλο αποτέλεσμα.

Στα πρώτα 10 λεπτά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος έχοντας δύο ευκαιρίες, αλλά στη συνέχεια το ντέρμπι ισορρόπησε με τον Ρωμανό να είναι ελαφρώς καλύτερος χωρίς όμως να έχει τις πολλές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές κλασικές ευκαιρίες όμως ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε μετά την κόκκινη που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής του Ρωμανού στο 77', χωρίς όμως να μπορέσει να πάρει κάτι καλύτερο.

Στο 5' έξυπνο κόρνερ του Ανωγειανάκη έδιωξε δύσκολα ο Ρουμπάκης.

Στο 8' δυνατό σουτ του Μπαμπουλάκη πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Ρωμανού.

Στο 18' από φάουλ του Ταβλαδωράκη ο Ανυφαντάκης στόπαρε με το στήθος, σούταρε αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Γεωργίου.

Στο 29' από δεξιά ο Λιοδάκης σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι στον Κουτσογιαννάκη που με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ.

Στο 35' από φάουλ του Ανωγειανάκη, ο Σηφάκης με κεφαλιά έβαλε γκολ αλλά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία και τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ και το ακύρωσε.

Στο 43' από δεξιά φάουλ του Ταβλαδωράκη, ο Ανυφαντάκης πήδηξε ολομόναχος στο ύψος του πέναλτι και ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1.

Στο 58' ενώ ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ στο έδαφος τραυματισμένος, ο Ταβλαδωράκης συνέχισε κανονικά, σέντραρε στον Μεμοτσέλα που με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 77' ο Σεραφειμίδης πέρασε ένα παίκτη του ΠΑΟΚ μέσα στην περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος με τον διαιτητή να σφυρίζει και να του δείχνει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) για θέατρο και να αφήνει τον Ρωμανό με 10 παίκτες.

Μετά την κόκκινη ο ΠΑΟΚ είχε ξεκάθαρη υπεροχή και στο 86' ο Μπαμπουλάκης σούταρε από καλή θέση ελάχιστα άουτ.

Στο 90' απευθείας φάουλ του Ανωγειανάκη, απέκρουσε δύσκολα ο Ρουμπάκης με το παιχνίδι να μένει μέχρι το τέλος στο 1-1.

Συνθέσεις:

Ρωμανός: Ρουμπάκης, Κουκάκης, Μαυρομάτης, Μπαλάφας, Ανυφαντάκης, Γιακουμάκης, Ταβλαδωράκης, Χαλιλάι, Μεμοτσέλα, Σεραφειμίδης, Μυλωνάς.

ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Λιοδάκης, Μπαμπουλάκης, Παπαδιός, Πύλιος, Μαγάκης, Σακλαμάκης(80' Καλαϊτζάκης), Σκούφος, Κουτσογιαννάκης, Ανωγειανάκης, Σηφάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ