Κάτω Πατήσια: Έρχεται νέα καταγγελία στην υπόθεση του ιερέα

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Και νέα καταγγελία αναμένεται στην υπόθεση του ιερέα στα Κάτω Πατήσια, λίγο μετά την δημοσιοποίηση των λεπτομερειών που κατέθεσε η 17χρονη μαθήτρια για τη φρίκη που έζησε στα χέρια του πνευματικού της. Η έφηβη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα έζησε, σε μια υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Το κορίτσι αναφέρει ότι βιάστηκε επανειλημμένα από το Νοέμβριο του 2019 έως τα μέσα του 2020, με τον ιερέα πάντως να αρνείται τις κατηγορίες. Ο ίδιος ωστόσο τέθηκε σε Αργία με απόφαση του Αρχιεπισκόπου.

«Δεν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για τον ιερέα» λέει ο συνήγορος του ιερέα.

«Νιώθει λυτρωμένη μετά την κατάθεση» λέει ο δικηγόρος της 17χρονης.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» δηλώνει σχετικά ο Επίσκοπος Ρωγών Φιλόθεος Θεοδωρόπουλος.

Όταν άρχισα να πηγαίνω στο λύκειο, σταμάτησα να πηγαίνω πια στο κατηχητικό. Είπα στη μαμά μου ότι δεν θέλω να ξαναπάω στο κατηχητικό και τότε ήταν και η περίοδος που άρχισε και ο κορονοϊός και όλα αυτά και ήμουν αρκετά στο σπίτι μου. Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από το φόβο μου. Δεν ήξερα τι να κάνω” κατέθεσε το κορίτσι.

Έρχεται και νέα καταγγελία

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται πλέον και νέα καταγγελία, ενώ αντικείμενο – «κλειδί» στην υπόθεση αναμένεται να αποτελέσει το κινητό του ιερέα.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου άγνωστοι πέταξαν μπογιές στην είσοδο του ιερού ναό Αγίου Δημητρίου στα Κάτω Πατήσια, όπου λειτουργούσε ο ιερέας και πατέρας τριών παιδιών. Ο 37χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, ενώ διερευνώνται και άλλες καταγγελίες.

Δεν ξέρω τίποτα πέφτω από τα σύννεφα.. το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πέσω από γκρεμό” δηλώνει ο πατέρας του ιερέα, ενώ η σύζυγός του δήλωσε: “Είμαστε σε ευάλωτη κατάσταση, όταν είμαστε έτοιμοι θα απαντήσουμε“.

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα καταγγελία ανήλικης μαθήτριας για τον συγκεκριμένο ιερέα. Μένει να δούμε τί θα φέρει στο φως και η απολογία του κληρικού στον ανακριτή.

Πηγη: https://www.ertnews.gr/

Related Articles