Ηράκλειο: Εκχιονιστικό μηχάνημα άνοιξε τον δρόμο για να τελεστεί η ταφή νεκρού

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο δρόμος προς το κοιμητήριο του χωριού ήταν απροσπέλαστος λόγω του χιονιού – Η οικογένεια του θανόντος ζήτησε τη βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας

Ζητήθηκε σήμερα η συνδρομή εκχιονιστικού μηχανήματος από τον Δημο Ηρακλείου προκειμένου να τελεστεί η ταφή ενός ανθρώπου που πέθανε στο χωριό Ρουκάνι.

Η οικογένεια του θανόντος ζήτησε τη βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να μπορέσουν να τελέσουν την ταφή, καθώς ο δρόμος που οδηγεί στο κοιμητήριο του χωριού ήταν απροσπέλαστος λόγω του χιονιού, αίτημα που φυσικά ικανοποιήθηκε με την αποστολή μηχανήματος.

Στο θέμα αναφέρθηκε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στη Ρένα Σημειαντωνάκη, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου Μαρίνος Παττακός, κληθείς να σχολιάσει τα προβλήματα που άφησε σε όλο τον δήμο, η επέλαση της κακοκαιρίας “Ελπίδα”.

Ο κ. Παττακός έκανε λόγω για “διαχειρίσιμη κατάσταση” με χιονοπτώσεις σε Βασιλειές, Άγιο Σύλλα, Προφήτη Ηλία, Πυργού, Σταυράκια και συνολικά 12 μηχανήματαστους δρόμους, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Επιπλέον,  συνέστησε να περιοριστούν στο ελάχιστο οι μετακινήσεις των πολιτών ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις, καθώς τα φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι νωρίς αύριο το πρωί.

Πηγή: ekriti.gr

Related Articles