Εγκώμια για Γιακουμάκη από τον προπονητή του στην Σέλτικ

Petite Perle 300×250

Ο Άντε Ποστέκογλου έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Γιακουμάκη, δηλώνοντας παράλληλα δικαιωμένος για την απόφασή του να τον αποκτήσει η Σέλτικ!

Δικαιωμένος για την επιλογή του να εντάξη τον Γιώργο Γιακουμάκη στο ρόστερ της Σέλτικ δήλωσε ο Άντε Ποστέκογλου, με αφορμή το γεγονός ότι ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε ξανά. αυτή την φορά στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Χαρτς.

«Ο Γιακουμάκης είχε σίγουρα ένα δύσκολο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, αλλά διαθέτει χαρακτήρα και νοοτροπία. Δούλεψε σκληρά για να είναι σε φόρμα. Δώσαμε στους παίκτες μερικές μέρες άδεια, αλλά συνέχισε να πηγαίνει στο γήπεδο μαζί με τον Τζέιμς (σ.σ. Φόρεστ) και τον Κρις (σ.σ. Ζουλιάν) για να είναι έτοιμοι και νομίζω ότι ήταν υπέροχος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομογενής τεχνικός των Κελτών.

Και πρόσθεσε με νόημα: «Δεν σημείωσε απλά ένα υπέροχο γκολ, αλλά δούλεψε πολύ σκληρά και έπρεπε, γιατί δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποιον να του δώσουμε λίγες ανάσες προς το τέλος του παιχνιδιού. Δείχνει στους ανθρώπους γιατί τον έφερα. Όταν βρίσκεται μέσα στην περιοχή, μπορεί να σκοράρει. Αυτή είναι η δύναμή του. Είναι απόδειξη του χαρακτήρα του. Είπα, αφού έχασε το πέναλτι κόντρα στην Λίβινγκστον, ότι αυτό είναι το βάρος που κουβαλάς ως το νο 9 εδώ στη Σέλτικ. Θα είσαι εδώ για τις μεγάλες στιγμές και να σκοράρεις και αυτό θέλει. Δεν πτοήθηκε μετά από αυτό, δούλεψε σκληρά για να είναι έτοιμος».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ