Ηράκλειο: Άγρια εισβολή κουκουλοφόρων σε σπίτι – Στιγμές τρόμου για ζευγάρι

Petite Perle 300×250

Στιγμές τρόμου μέσα στο ίδιο τους το σπίτι έζησαν το προηγούμενο 24ωρο δύο ηλικιωμένα άτομα στους Αγίους Δέκα του Δήμου Φαιστού.

Δύο άγνωστοι άνδρες φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν γύρω στη μιάμιση μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού και ενώ εκείνο κοιμόταν. 

Τους ακινητοποίησαν και τους χτύπησαν όπως καταγγέλλουν τα θύματα ενώ ο ένας εκ των δραστών φέρεται να έβαλε μαξιλάρι στο πρόσωπο του 81χρονου άνδρα ώστε να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια ενώ ο άλλος έψαχνε στο σπίτι για χρήματα και κοσμήματα. 

Ανήμπορη να κάνει κάτι η 78χρονη γυναίκα, καθότι είναι κατάκοιτη, έβλεπε τους δράστες να έχουν μπει στο σπίτι τους και να μετατρέπουν ένα ήρεμο βράδυ, σε ένα εφιαλτικό σκηνικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο χώρος δεν αναστατώθηκε τόσο πολύ όσο θα περίμενε κανείς ή όπως έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις καθώς όπως φαίνεται οι δύο δράστες, έψαχναν σε συγκεκριμένο μέρος. Δεν βρήκαν όμως κάτι κι έτσι έφυγαν με άδεια χέρια.

Οι έρευνες των αρχών προκειμένου να βρεθούν οι δύο κουκουλοφόροι είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ αυτό που μπορεί να βοηθήσει είναι το γεγονός, σύμφωνα με τα όσα είπε το ζευγάρι, ότι οι δράστες μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά.

Να σημειωθεί ότι ο 81χρονος άνδρας, αφού ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Πρόκειται για μία ακόμη απόπειρα ληστείας και για ένα ακόμη βάναυσο περιστατικό με θύμα ηλικιωμένα άτομα τα οποία δυστυχώς αποτελούν εύκολους στόχους για ληστές και διαρρήκτες. 

ΠΗΓΗ: ekriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ