Πάνω από 8 νεκροί από κορωνοϊό σε ένα 48ωρο στην Κρήτη – 25 οι διασωληνωμένοι

Petite Perle 300×250

Πάνω από 8 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 48ωρο στην Κρήτη από επιπλοκές του νέου κορωνοιου.

Πιο πρόσφατες οι περιπτώσεις δύο ηλικιωμένων γυναικών στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου οι οποίες και οι δύο είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και κατέληξαν το μεσημέρι της Πέμπτης (27/1).

Η μία μάλιστα νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο χθες, νωρίς το πρωί, έχασε τη ζωή του ένας 66χρονος άνδρας ο οποίος επίσης έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Την ίδια ώρα στα νοσοκομεία της Κρήτης σήμερα νοσηλεύονται συνολικά 245 ασθενείς εκ των οποίων οι 32 στις ΜΕΘ και 25 διασωληνωμένοι.

Πιο αναλυτικά στο νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται 82 ασθενείς εκ των οποίων οι 8 στη ΜΕΘ καί οι 6 διασωληνωμένοι.

Στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύονται εξήντα πέντε ασθενείς εκ των οποίων οι 14 στη ΜΕΘ με τους 13 να έχουν διασωληνωθεί.

Έξι ασθενείς νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου εκ των οποίων οι 4 είναι διασωληνωμένοι ενώ συνολικά στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 51 σε ασθενείς.

18 ασθενείς συναντάμε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου εκ των οποίων οι δύο στην μονάδα εντατικής θεραπείας με τον έναν να είναι διασωληνωμένος.

Στην Ιεράπετρα σήμερα νοσηλεύονται περισσότεροι ασθενείς σε σχέση με το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα νοσηλεύονται συνολικά 17 ασθενείς σε σχέση με 7 που νοσηλεύονται στον Άγιο Νικόλαο.

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου νοσηλεύονται συνολικά 7 ασθενείς εκ των οποίων οι 2 στη ΜΕΘ με τον έναν να έχει διασωληνωθεί.

Πέντε ασθενείς νοσηλεύονται τέλος στο νοσοκομείο της Σητείας ενώ κανένας ασθενής δεν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Νεάπολης.

ΠΗΓΗ: ekriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ