Θέατρο, μουσική και ντοκιμαντέρ έρχονται τον Φεβρουάριο στο διαδικτυακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Θέατρο, μουσική και ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει το πρόγραμμα προβολών του διαδικτυακού καναλιού πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου – HeraklionArtsandCulture για τον Φεβρουάριο του 2022.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

  • Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022στις 21:15

Αισχύλου «Προμηθεύς Δεσμώτης» από το Θέατρο των Vivi

Το έργο που εκπροσώπησε τον Δήμο Ηρακλείου στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Αβινιόν, [Avignonoff] το καλοκαίρι του 2021, σε μια πρωτότυπη κινηματογραφική παραγωγή της όποιας τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Βουλισμένο Αλώνι με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η σκηνοθετική άποψη του Τηλέμαχου Μουδατσάκι, βασισμένη στην πλαστική των σωματικών κινήσεων, στην ποιητική μετάφραση του ίδιου και στην πρωτότυπη μουσική της Μαρίας Συμεών, μας παραδίδει έναν Προμηθέα (Ιάσων Παπαματθαίου) φορτωμένο με όλα τα βάρη των επιλογών του και υφιστάμενο με πλήρη συνείδηση, κάθε συνέπεια των πράξεων του.

Θεατρική Παραγωγή: Ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»

Δείτε την Online πρεμιέρα εδώ:https://youtu.be/OPRNla0Z_9Y

  • Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 στις 21:15

Μάνος Παπαδάκης «Γύρα στον χρόνο σε 30 Τραγούδια»

Ο Μάνος Παπαδάκης είναι ένας από τους καταξιωμένους τραγουδιστές του είδους του στην χώρα.  Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με το "TheMagicBusTour 2015-2020" αποφασίζει να κάνει μια «ΓΥΡΑ στον χρόνο» με παλιά αλλά και νέα τραγούδια και ακόμα περισσότερη διάθεση.

Μουσική Παραγωγή: Ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»

Δείτε την Online πρεμιέρα εδώ:https://youtu.be/MwmpOzNbTRc

  • Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 στις 21:15

"Μακαμπίρ"

Στην ταινία- ντοκιμαντέρ αναπτύσσονται, παράλληλα, δύο ιστορίες.  Δύο επιδημίες πλήττουν την ίδια πόλη και εξελίσσονται σα να "συνομιλούν" μεταξύ τους.  Η πανδημία του κορωνοΪού και η πανούκλα του 1592.  Οι κάτοικοι του Ηρακλείου μιλούν για τις εμπειρίες τους κατα τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας (Μάρτιος – Μάιος 2020) εξαιτίας του Covid – 19.

Ντοκιμαντέρ: Ζώνη θέασης «Έλα να σου δείξω κάτι»

Δείτε την Online πρεμιέρα εδώ: https://youtu.be/GyrIK8q7BaQ

  • Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 στις 21:15

ChristosMoralis – Live in London

Ο Χρήστος Μόραλης ανεβάζει τους ρυθμούς και την ενέργεια στα ύψη φέρνοντας στις οθόνες μας την απόλυτη εμπειρία της Λονδρέζικης nightclub σκηνής! Ένα ζωντανό μουσικό πάρτυ που περιλαμβάνει αγαπημένα alltime ροκ και ποπclassics διασκευασμένα μέσα από την μοναδική σύγχρονη ματιά και ερμηνεία του Χρήστου Μόραλη αλλά και των μουσικών του.

Μουσική Παραγωγή: Ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»

Δείτε την Online πρεμιέρα εδώ:  https://youtu.be/KzI-rtT-Iyk

Εγγραφείτε τώρα στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου και παρακολουθήστε ζωντανά όλες τις online πρεμιέρες καθώς και όλες τις παραγωγές του HeraklionArtsandCultureondemand!

Για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:https://bit.ly/2Ym3OSb

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ