Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη στη δερματολογική της κλινική

Petite Perle 300×250

Η Κατερίνα Στικούδη και το Θηρίο διατηρούν στο κέντρο της Αθήνας κλινική έγινε στόχος διάρρηξης. Η τραγουδίστρια μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και ανέφερε ότι ο συναγερμός χτύπησε περίπου στις 22:30 το βράδυ, με τον δράστη να καταφέρνει να μπαίνει στο χώρο από το φωταγωγό της πολυκατοικίας.

«Χτύπησε ο συναγερμός και τον βλέπαμε και ζωντανά στα κινητά μας. Δεν υπήρξαν υλικές ζημιές, μόνο τα χρήματα και τα tablet, όμως είναι πολύ άσχημο να συμβαίνει στον οποιοδήποτε αυτό», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Ο συναγερμός του χώρου ήχησε αμέσως και οι ιδιοκτήτες κάλεσαν την αστυνομία.

Ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν σε ελάχιστο χρόνο στην επιχείρηση και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη, ο οποίος -πιθανότατα- διέφυγε από την Ακαδημίας. Ο διαρρήκτης πρόλαβε να πάρει περίπου 500 ευρώ μετρητά, ενώ πήρε και δύο ταμπλετ.

Το «Θηρίο» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «η Αστυνομία έφτασε στον χώρο σε ακριβώς 1.5 λεπτό βάση καταγραφικού», ενώ αποκάλυψε ότι «ο κλέφτης μπήκε από την πίσω πόρτα (φωταγωγό) όποτε δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν στον πολυσύχναστο δρόμο»!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ