Μιχάλης Κοκολάκης: Στον Εισαγγελέα ο φάκελος για την εξαφάνιση του Κρητικού δύτη

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Μυστηριώδης εξαφάνιση του 46χρονου

Μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μιχάλη Κοκολάκη, 46 χρόνων, το λόγο πλέον πήρε ο Εισαγγελέας.

Η πολυσέλιδη δικογραφία με τα στοιχεία – «φωτιά» του Λιμενικού, παραδόθηκε στον δικαστικό λειτουργό για βαθύτερη έρευνα.

Ανάμεσα στα στοιχεία και μια ανώνυμη επιστολή, που σύμφωνα με τους έμπειρους αξιωματικούς, κρίνεται σοβαρή γιατί αναφέρει συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις.

Σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή, o Νίκος Σπανός, Ναύαρχος Λιμενικού εν αποστρατεία, πρώην διευθυντής Λιμενικής Αστυνομίας και Διεθνής πραγματογνώμονας, αναφέρθηκε σ’ ένα σοβαρό περιστατικό, που συνέβη σε χώρο όπου διαμένει συγγενικό του πρόσωπο, λίγες ώρες μετά το τέλος της εκπομπής που ερευνούσε το θρίλερ του δύτη.

Περίεργα τηλεφωνήματα έγιναν στο «Τούνελ» και σε μέλη της οικογένειας του αγνοούμενου. Κάποιοι είχαν προσπαθήσει να τους σταματήσουν με απειλές, για να μην έρθουν στην εκπομπή για έρευνα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Αγνοούμενος στη θαλάσσια περιοχή της Σαλαμίνας, ο δύτης Μιχάλης Κοκολάκης 46 χρόνων από τα Χανιά. Βούτηξε, όπως είπαν οι υπεύθυνοι λιμενικοί, σε απαγορευμένη ζώνη και ψάχνουν να βρουν τι πραγματικά συνέβη.

Πολλοί μιλούν για σκηνοθετημένη εξαφάνιση. Ότι ο δύτης είχε λόγους να στήσει όλη αυτή την ιστορία και να αναδυθεί σε άλλο σημείο με τη βοήθεια κάποιων τρίτων.

Η ανήλικη κόρη του Μιχάλη Κοκολάκη, κόντρα στις απειλές, προχώρησε στην αναζήτηση του πατέρα της για να μάθει την αλήθεια. Στο πλευρό της ο αδελφός της μητέρας της και η νονά της.

Την Κυριακή 18 Ιουλίου ο αγνοούμενος μαζί με δύο φίλους του βρέθηκαν στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στο Άκρο Κυνοσούρας και τη νήσο Ψυττάλεια για να δοκιμάσουν ένα υποβρύχιο σκουτεράκι, που είχε αγοράσει λίγες ημέρες νωρίτερα. Την εικόνα αυτή έδωσαν οι δύο φίλοι που τον συνόδευσαν με το σκάφος τους.

Πηγή: cretapost

Related Articles