Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τη νέα διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΑΚ

Συνάντηση με τη νέα διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΑΚ είχε στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός 

Συνάντηση με το νέο πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Ανατολικής Κρήτης (ΤΕΕ/ΤΑΚ) Γιώργο Ταβερναράκη και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής είχε το πρωί της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου στην αίθουσα Ανδρέας Παπανδρέου της Λότζια , ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχε και η ΓΓ του Δήμου Ευγενία Στυλιανού, συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Τεχνικού Επιμελητηρίου στα ζητήματα που αφορούν την πόλη, ενώ η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε στα προβλήματα του κλάδου καθώς και στους στόχους που θέτει. Μεταξύ άλλων τονίστηκε ότι είναι αναγκαία η συνέχιση των προγραμματικών συμβάσεων  για τα ετοιμόρροπα κτίσματα ,ενώ και στο κρίσιμο ζήτημα της κυκλοφοριακής μελέτης το ΤΕΕ/ΤΑΚ  θα συμμετέχει στη διαβούλευση και θα καταθέσει  προτάσεις.   

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου  ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης  σημειώνοντας ότι διαχρονικά το Τεχνικό Επιμελητήριο αποτελεί ένα σημαντικό σύμβουλο για τα γενικότερα προβλήματα τεχνικής φύσεως που σχετίζονται με την πόλη.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×336
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ