Πήρε το ντέρμπι με τον Ηρόδοτο ο Εργοτέλης

Petite Perle 300×250

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Εργοτέλη από το γήπεδο της Αλικαρνασσού με τους κιτρινόμαυρους να επικρατούν της ομάδας του Ηροδότου με σκορ 1-2. Ένα τρίποντο με το οποίο ο Εργοτέλης ανέβηκε ένα ακόμα ψηλό σκαλοπάτι στον βαθμολογικό πίνακα, βλέποντας με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» παρά το γεγονός ότι για ένα περίπου τέταρτο αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Hossam κατάφεραν να δείξουν την απαραίτητη ψυχραιμία και προσοχή στο παιχνίδι κρατώντας μέχρι τέλους το υπέρ τους σκορ.

Στο 24' Ο Πέϊος εκμεταλλεύτηκε μια σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή και με κοντινό πλασέ απ' το ύψος του πέναλτι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1 στην Αλικαρνασσό! 

Στο 30' Ο Τσέλιος έχασε την μπάλα μέσα απ' τα χέρια του έπειτα από γέμισμα στην περιοχή, ο Γκίνη πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ ισοφάρισε. (1-1).

Στο 47'  Κωστανάσιος μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή σούταρε δυνατά με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και τον Conraad ακολουθώντας την φάση να πλασάρει σε κενή εστία ανενόχλητος γράφοντας το 1-2! 

Συνθέσεις:

Ηροδοτος (Γιάννης Τάτσης): Δημηζάς, Αργκιλέσι, Βρεττός, Γκίνη, Αρναούτογλου, Ρουσσάκης, Μπαρμπόζα, Καρυωτάκης, Χαλκιαδάκης, Κορτσάμ, Μακριδάκης 

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (Σαρρής 46') Ποζατζίδης (Κατσούρι 66' λ.τρ)Μίκο, Πέϊος, Μπουτσάκης (Hossam 75')  Appi, Κωστανάσιος, Κοκκίνης (Θεοδωράκης 87') Conraad (Πατρινός 75') 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ