Πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΝΟΜ η Δαμάστα (pics)

Petite Perle 300×250

Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε σήμερα η ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη που έπαιξε ποιοτικό ποδόσφαιρο και κέρδισε δίκαια με 2-0 τον ΠΑΝΟΜ. Η Δαμάστα είχε την κυριαρχεία στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, είχε τις ευκαιρίες για γκολ και με 2 τέρματα του Κλαπάκη και του Τζουβάρα πήρε τους τρεις βαθμούς.

Στο 10' έξοχη μπαλιά του Κλαπάκη στον Τζουβάρα που βγήκε τετ α τετ αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Μήτρου, όμως η μπάλα κατέληξε στον Κλαπάκη που με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 12' ο Μπαντούνας εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του ΠΑΝΟΜ αλλά μέσα από την περιοχή ολομόναχος έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μήτρου. Να πούμε ότι σε αυτή τη φάση τραυματίστηκε ο παίκτης της Δαμάστας και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Η Δαμάστα μπήκε πολύ δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47' ο Κοσμάς έδωσε εξαιρετική πάσα στον Τζουβάρα που με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

57' σέντρα του Κλαπάκη ο Τζουβάρας μόνος του σούταρε, αλλά απέκρουσε ο Μήτρου.

Στο 65' απευθείας φάουλ του Απλαδά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

Στο 90 ο Καουκάκης μόνος του στην περιοχή, σούταρε αλλά απέκρουσε φανταστικά ο Δανδάλης.

Έξοχο κοουτσάρισμα από τον Φάνη Χαλκιαδάκη που πέρασε σαν αμυντικό χαφ τον Πεταλάκη κλείνοντας έτσι τους κενούς χώρους καθώς επίσης χρησιμοποίησε τον Απλαδά στόπερ δίπλα στον Μαρκάκη.

Συνθέσεις:

Δαμάστα: Δανδάλης, Μηλιαράκης, Κουτσάκης(87' Σερλιδάκης), Απλαδάς, Μαρκάκης, Πεταλάκης(80 Κωτούλας), Αποστολάκης(80' Δημήτρης), Κουτσοποδιώτης, Τζουβάρας(87' Ρουμπάκης), Μπαντούνας( 13' Κοσμάς λ.τ.), Κλαπάκης.

ΠΑΝΟΜ: Μήτρου, Σταυριανός(54' Βασιλάκης), Δρίτσας, Μαυρίδης, Καπετανάκης, Περογαμβράκης(74 Σφακιανάκης), Παπαδάκης, Καουκάκης, Δαριβιανάκης(68' Φανουράκης), Κολάι, Συσκάκης(54' Κουτούλας).

Έπεσε η περίφραξη

Από τη κακοκαιρία Ελπίδα και τον χιονιά που έκανε στο γήπεδο της Δαμάστας έπεσε η περίφραξη πίσω από το ένα τέρμα. Η διοίκηση της ομάδας έχει έρθει ήδη σεεπαφή με τον δήμο Μαλεβιζίου για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ