Θρίαμβος του Ρούβα 2-1 μέσα στην Τύλισο

Petite Perle 300×250

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ρούβας μέσα στην Τύλισο επί της ομώνυμης ομάδας με 2-1. Ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια της Τυλισου μετά τις έξι συνεχόμενες νίκες που είχε κάνει και την είχαν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, μέτριο ποιοτικά με τον Ρουβα στην πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού να ανοίγει το σκορ.

Στο 10' ο Ξημεράκης εκτέλεσε φάουλ και ο Μιχελουδάκης ξεμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Η Τύλισος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο καλά διαβασμένος Ρουβας κατάφερνε να δυσκολέψει το δημιουργικό κομμάτι του αντιπάλου του φέρνοντας το παιχνίδι στα μετρά του. Ωστόσο η Τυλισος στην μια ευκαιρία που βρήκε έφερε το ματς στο 1-1.

Ήταν ο Αμαραντίδης που κέρδισε την μονομαχία από τον αντίπαλο του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τους παίκτες και τον πάγκο του Ρουβα να φωνάζουν για επιθετικό φάουλ αλλά ο διαιτητής Βασακης έδειξε σέντρα.

Ο Ρουβας ευτύχισε και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου να σκοράρει φέρνοντας και πάλι την κατάσταση με το μέρος του.

Στο 50' λοιπόν ύστερα από συνεχόμενες κόντρες η μπάλα έφτασε στον Ξημεράκη που με άψογο πλάσε έγραψε το 1-2.

Η Τυλισος φάνηκε να επηρεάζεται ψυχολογικά, ο Ρουβας συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και με ψυχραιμία και πολύ καλή τακτική πήρε το πολύτιμο τρίποντο που του επιτρέπει να προσεγγίσει την κορυφή.

Συνθέσεις

Τύλισος: Μακαρώνας, Λέκα, Κουρνιδάκης, Παπάζογλου, Καβάθης, Παγκαλάκης, Βανγκέλι, Μανιαδάκης, Κεφάκης, Μανιούδης, Αμαραντίδης.

Ρούβας: Μαστραντωνάκης, Βόντας, Φράγκος, Ξημεράκης Ι., Ξημεράκης Α., Χαλκιαδάκης, Πρίφτη, Σεΐκ, Κοσμαδάκης(Σινάνι), Σαμόλης, Μιχελουδάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ