Θεσσαλονίκη: Έρευνες για την άγρια δολοφονία 19χρονου για οπαδικούς λόγους

Petite Perle 300×250

Τα περιστατικά οπαδικής βίας πληθαίνουν, και γίνονται ολοένα και πιο σκληρά. Αποκορύφωμα το σοκαριστικό περιστατικό σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη όπου ένας νεαρός μόλις 19 ετών άφησε την τελευταία του πνοή από χτύπημα με μαχαίρι ενώ, δύο φίλοι του, 19 και 20 ετών αντίστοιχα, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Για το επεισόδιο προσήχθησαν 15 άτομα από τη γύρω περιοχή. Οι 14 αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ συνελήφθη ο ένας για κατοχή ναυτικού πυρσού.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε περί τη 01.00.  Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία επρόκειτο για παρέα πέντε νεαρών οι οποίοι κινούνταν επί της οδού Γαζή όταν δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση από άγνωστο αριθμό δραστών, που κατά τα φαινόμενα επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα. Σταμάτησαν δίπλα τους και ακολούθησε συμπλοκή η οποία κατέληξε στον τραυματισμό του 19χρονου ο οποίος φέρεται να υπέκυψε επιτόπου. Κατόπιν διέφυγαν με τα αυτοκίνητα.

Η αστυνομία έχει ήδη συλλέξει υλικό από κάμερες. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια καταστήματος που έστειλε το βιντεοληπτικό υλικό, φαίνεται το ένα από τα δύο οχήματα.

Την έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ertnews

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ