Πρόκριση στην παράταση οι Νέοι Αλμυρού με 3-2 την Παλιανή

Petite Perle 300×250

Ύστερα από ένα δραματικό παιχνίδι οι Νέοι Αλμυρού στο γήπεδο τους πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ στην παράταση κερδίζοντας με 3-2 την Παλιανή.

Στο 11' ο Νοδαράκης βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Ρούκο που δεν μπόρεσε να κερδίσει στο ένας με ένα τον Ζαϊμάκη.

Στην ευκαιρία των Νέων Αλμυρού η Παλιανή απάντησε με δυο σουτ στο 14' του Κριτσωτάκη και στο 18' του Φουντουλάκη που περάσαν λίγο άουτ. Το ματς ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να προσέχουν τις άμυνες τους αφού δεν ήθελαν να δεχθούν γκολ.

Οι Νέοι Αλμυρού κάτι προσπάθησαν να κάνουν στο 38' με τον Νοδαράκη αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Ζαϊμάκης. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς κάτι άλλο άξιο αναφοράς και μάλλον όσοι ήταν στο γήπεδο θα το ξεχάσουν γρήγορα.

Στο 51' οι Νέοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία αλλά το σουτ του Βολιτάκη από καλή θέση έφυγε άουτ. Η Παλιανή δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά και ήταν ακίνδυνη επιθετικά με την άμυνα των Νέων να κάνει πολύ καλή δουλειά.

Η Παλιανή πάντως ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 65' με ένα απίστευτο αυτογκόλ όταν ένας αμυντικός προσπάθησε να διώξει, η μπάλα βρήκε στον Παγωμένο και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι Νέοι απάντησαν άμεσα αφού στο 68' ο Βολιτάκης μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Πριν προλάβει να συνέλθει η Παλιανή δέχθηκε και το 2-1 με σουτ του Νοδαράκη έξω από την περιοχή που αιφνιδίασε τον Ζαϊμάκη.

Στο 90' η Παλιανή κατάφερε και ισοφάρισε όταν από κόρνερ του Κριτσωτάκη ο Ποτηράκης με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Η Παλιανή στο πρώτο μέρος της παράτασης ήταν πολύ καλύτερη και έχασε τρεις ευκαιρίες να σκοράρει.

Οι Νέοι Αλμυρού ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος της παράτασης και πήραν την πρόκριση με κεφαλιά του Κανάκη στο 117' που έγραψε το 3-2.

Συνθέσεις:

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Κοκολογιαννάκης Γ., Στρατάκης, Κοκολογιαννάκης Ι., Χνάρης, Κανάκης, Φιτσοδασκαλάκης, Φοινοκαλιώτης(46' Μαρτσέλο), Νοδαράκης, Βολιτάκης, Ρούκος.

Παλιανή: Ζαϊμάκης, Μπινιχάκης, Φουντουλάκης, Τζερεμάκης, Οικονομάκης Γ.(79' Καστιγάκης), Κοσμαδάκης, Σπινθουράκης Ε.(80' Ποτηράκης), Στρατιδάκης, Οικονομάκης, Κριτσωτάκης, Σπινθουράκης Σ(79' Τζερνιάς).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ