Πρωταγωνιστής το 2019 σε επεισόδια ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία Άλκη -Έρευνες και για υπόθεση του 2017

Petite Perle 300×250

Γνώριμος των Αρχών είναι ο 23χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε «πρωταγωνιστήσει» και τον Μάρτιο του 2019 σε επεισόδιο οπαδικής βίας, κοντά στο σημείο όπου διαπράχθηκε η δολοφονία του 19χρονου Αλκη. Τότε είχε μαχαιρώσει ξανά φίλαθλο, πολύ κοντά στο σημείο που δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό. Θεωρείται από τις Αρχές σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Για την υπόθεση είχε σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του 23χρονου από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης και η υπόθεση παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη, όπου εκκρεμεί μέχρι στιγμής.

Ωστόσο φαίνεται πως η δράση του σε υποθέσεις οπαδικής βίας είχε ξεκινήσει νωρίτερα καθώς ο 23χρονος φέρεται να συμμετείχε και στα εκτεταμένα επεισόδια μεγάλης αγριότητας που σημειώθηκαν στον τελικό της «ντροπής», μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, το 2017, στον Βόλο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, ο 23χρονος διακρίνεται στα επεισόδια να κρατάει αιχμηρό αντικείμενο και να επιτίθεται σε οπαδό της ΑΕΚ.

Σήμερα το πρωί ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη οδηγήθηκε στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης με χειροπέδες στα χέρια, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, σκούφο και μάσκα για τον κορωνοϊό, ενώ είχε σκυμμένο το κεφάλι. Ο κατηγορούμενος δεν είπε κουβέντα στους δημοσιογράφους ενώ κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο τον αποδοκίμασε. «Δολοφόνε, να πας στο διάολο», του φώναξαν, σύμφωνα με το thestival.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ