Βόλος: Πλάκωσε στο ξύλο δύο γυναίκες σε δρόμο

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Οι δύο γυναίκες δέχτηκαν τα χτυπήματα από τον 35χρονο οδηγό που είχε παρκάρει παράνομα…

Ένα αδιανόητο επεισόδιο που προκαλεί οργή σημειώθηκε στον Βόλο.

Ένας «νταής» οδηγός πλάκωσε στο ξύλο δύο γυναίκες στη μέση του δρόμου, στην καρδιά της πόλης! Ο «νταής» πρωταγωνιστής της υπόθεσης, όχι μόνο πάρκαρε παράνομα αλλά έγινε έξω φρενών όταν η άτυχη υπάλληλος του Δήμου Βόλου, του είπε να μετακινήσει το αυτοκίνητο, για να μπορέσει να συνεχίσει τη δουλειά της. Η δεύτερη γυναίκα που τραυματίστηκε, τραβούσε βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο.

Η άγρια επίθεση έγινε στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης (01-02-2022), όταν 45χρονη εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Βόλου, ζήτησε από οδηγό παρκαρισμένου αυτοκινήτου να απομακρυνθεί από το σημείο όπου βρισκόταν, επειδή δεν μπορούσε να φύγει με το αυτοκίνητό της, αγροτικό της καθαριότητας, με το οποίο δούλευε.

Το χρονικό της αδιανόητης επίθεσης

Η εργαζόμενη είχε μόλις αδειάσει τα καλαθάκια με τα απορρίμματα έξω από τράπεζα. Όμως, από το μπροστινό αυτοκίνητο είδε να βγαίνει ο 35χρονος ωρυόμενος. Φώναζε δυνατά, εξύβρισε την ίδια, τα Θεία, τη δημοτική αρχή Βόλου, ενώ κινήθηκε απειλητικά εναντίον της. Ο άνδρας ήταν εκτός ελέγχου και υπό την επήρεια αλκοόλ. Αντιλαμβανόμενοι τις προθέσεις τους διερχόμενοι πολίτες κινήθηκαν να τον σταματήσουν.

Ο 35χρονος είχε άγριες διαθέσεις.

Παρά τις προτροπές τους να σταματήσει, ο 35χρονος άρχισε να σπρώχνει την εργαζόμενη, η οποία τον κοιτούσε σαστισμένη και κατατρομαγμένη. Μάρτυρες μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Ο κόσμος τον απωθούσε για να φύγει, αλλά εκείνος συνέχιζε.

Η 45χρονη μπήκε τότε στο αυτοκίνητο για να προστατευθεί, αλλά εκείνος την ακολούθησε και μπήκε και εκείνος στο αμάξι της στη θέση του συνοδηγού.

Δεν είναι γνωστό σε τι πράξεις θα προχωρούσε ακόμη, αν πολίτης δεν έβγαζε έξω την κοπέλα από το αυτοκίνητο για να τη σώσει. Ο 35χρονος είχε άγριες διαθέσεις. Κινήθηκε και πάλι απειλητικά εναντίον της και τη χτύπησε στο στήθος.

«Ήταν τυχερή που δεν χτύπησε το κεφάλι της σε εξάτμιση»

Ξαφνικά ο 35χρονος «νταής» επιτέθηκε και σε δεύτερη κοπέλα που την είδε ότι κρατούσε τηλέφωνο και φοβήθηκε ότι τον τραβούσε βίντεο. Η κοπέλα, ηλικίας περίπου 20 ετών, έτρεξε τρομοκρατημένη να απομακρυνθεί κλαίγοντας. Στην προσπάθειά της να φύγει γλίστρησε, έπεσε στο οδόστρωμα και παραλίγο να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Μάρτυρες ανέφεραν στο taxydromos.gr, ότι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν κίνδυνο.

«Ήταν τυχερή που δεν χτύπησε το κεφάλι της σε εξάτμιση ή δεν τη χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο.» Μόνο με την παρουσία των αστυνομικών άρχισε να ηρεμεί ο 35χρονος, αν και για αρκετή ώρα συνέχιζε να είναι εκτός ελέγχου.

ΠΗΓΗ: www.in.gr

Related Articles