Η οικογένεια Δημήτρη Παπαδόπουλου ευχαριστεί τον ΣΑΕΠΗ

Petite Perle 300×250

Την Τετάρτη 2-02-2022  στις εγκαταστάσεις του LIDO SOCCER , παρουσία πολλών φίλων  πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας του ΣΑΕΠΗ .

Στην εκδήλωση o ΣΑΕΠΗ (Σύλλογος Αρωγής Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή Ηρακλείου), τίμησε την οικογένεια του αείμνηστου  Δημητρη Παπαδόπουλου για την προσφορά και το ήθος του στο Ελληνικό  ποδόσφαιρο καθώς  και ως ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρο του ΣΑΕΠΗ.

Επίσης τιμήθηκε ο δημοσιογράφος  Σώτος Παιδάκης για τη μακροχρόνια προσφορά του στην Αθλητική Δημοσιογραφία καθώς  και ο Μανόλης Ντάγκινης για το ήθος και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

5 τυχεροί της κοπής πίτας , παρέλαβαν αναμνηστικές φανέλες με το σήμα των ομάδων με  τον αριθμό   11 ( ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΦΗ – ΑΕΚ – ΗΡΟΔΟΤΟΣ ) που αγωνίστηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, καθώς και του ΠΟΑ Ατσαλένιου, προάστιο καταγωγής του.

Η οικογένεια ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί θερμά τον ΣΑΕΠΗ για την τιμή, αλλά περισσότερο για την πολύτιμη προσφορά του στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του νομού και το ήθος που ο σύλλογος επιδεικνύει.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ