Μπαδήμας: «Οι παίκτες μου είναι καταπληκτικοί»

Petite Perle 300×250

Χαρούμενος για τη νίκη και τους παίκτες του ο Νίκος Μπαδήμας, ο οποίος έκανε μία ξεχωριστή αφιέρωση.

Χαμόγελα και ικανοποίηση από τον Νίκο Μπαδήμα τόσο για την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες του όλο αυτό το διάστημα όσο και για την μεγάλη νίκη που πέτυχαν επι του Λεβαδειακού.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Χαρακτηριστικά ο προπονητής του Εργοτέλη στις δηλώσεις του αφού αφιέρωσε την νίκη στον συνεργάτη της ομάδας Νίκο Ανδρουλάκη επεσήμανε:

«Τεράστια νίκη. Τα παιδιά δώσανε παραπάνω από αυτά που μπορούν έχω την εντύπωση. Ήταν πολύ συγκεντρωμένοι με δύο μέρες ξεκούραση, με πέντε απουσίες και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Δεν έχω λόγια γι' αυτά τα τελευταία παιχνίδια που παίζουμε, με τους παίκτες μας να είναι καταπληκτικοί. Σήμερα παίζαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, με έναν καλό προπονητή και ίσως την καλύτερη της κατηγορίας.

Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει από νωρίς το ματς, αλλά στο τέλος ο Λεβαδειακός μας πίεσε πολύ και μπορώ να πω ότι υποφέραμε. Ήταν λογικό και γνωρίζαμε ότι όσο περνάει η ώρα θα δυσκολευτούμε πολύ, καθώς οι μέρες ξεκούρασης μας ήταν λίγες απ' το προηγούμενο ματς. Από εκεί και πέρα, θέλουμε σαν ομάδα να αφιερώσουμε την νίκη στον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη μας στον Νίκο Ανδρουλάκη που δίνει τον δικό του αγώνα αλλά θέλουμε να ξέρει ότι είμαστε δίπλα του.»

Πηγή: capitano

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ