Σημαντική νίκη για τον Εργοτέλη που επικράτησε επί του πρωτοπόρου Λεβαδειακού με 1-0

Petite Perle 300×250

Η Κρητική ομάδα προηγήθηκε λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου, με τον Λεβαδειακό να ανεβάζει την απόδοσή του και να πιέζει για την ισοφάριση (με σημαντικότερη ευκαιρία το δοκάρι του 67ου λεπτού) χωρίς να τα καταφέρνει.

Ο Εργοτέλης μπήκε αρκετά καλά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό έχασε καλή στιγμή, όταν ο Κοκκίνης έκανε ωραία ενέργεια έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Ο Κωστανάσιος στο 29ο λεπτό  με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Στογιάνοβιτς, ανοίγοντας το σκορ. Στην εσχάτη των ποινών είχε υποπέσει ο Λιάγκα δύο λεπτά νωρίτερα για τράβηγμα στον Κοκκίνη εντός περιοχής.

Εργοτέλης

Από το γκολ και μετά ο Λεβαδειακός, ανέβασε την απόδοση του και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Βράκα και τον Μυτίδη, όμως καμία από αυτές δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Τσέλιου, με αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ του αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης πάλι μπήκε δυνατά και έχασε την πρώτη φάση στο 50ο λεπτό όταν ο Μπουτσάκης πάσαρε στον Κόνραντ ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή, όμως αντί να σουτάρει πάσαρε στον Κωστανάσιο με αποτέλεσμα η άμυνα του Λεβαδειακού να διώξει.

Ένα λεπτό αργότερο ο Εργοτέλης άγγιξε το 2-0, όταν ο Μπουτσάκηςσούταρε απ' το ύψος της μικρής περιοχής, ο γκολκίπερ απέκρουσε αρχικά με την μπάλα να φεύγει απ' τα χέρια του.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 62ο λεπτό όταν εκτός ισορροπίας κεφαλιά του Δούμτσιου, με την μπάλα να προσκρούσει στο κάθετο δοκάρι του Τσέλιου.

Ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη με 1-0 φτάνοντας έτσι τους 24 βαθμούς.

Διαιτητής: Χρ. Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Καραθανάσης (Αν. Αττικής) – Σταυρόγλου (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών)

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Σαρρής, Ποζατζίδης, Σερβιλάκης, Ντουμάνης (78′ Πατρινός), Πέιος, Βουτσάς, Μπουτσάκης (72′ Κατσούρι), Κοκκίνης (78′ Κόλα), Κωστανάσιος (60′ Χοσάμ), Κόνραντ.

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Νίλι, Πολέτο (74′ Νίκας), Βράκας (46′ Μουτίνιο), Λιάγκας, Μυτίδης (57′ Βήχος), Παναγιώτου (57′ Δούμτσιος), Τζημόπουλος, Τσάπρας (57′ Κωσταντινίδης), Συμελίδης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ