Ηττήθηκε στα Ανώγεια από τον Αετό η Τύλισος

Petite Perle 300×250

Δεν τα κατάφερε στα Ανώγεια η Τύλισος που γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Αετό. Η ομάδα του Μιχάλη Ζουραράκη όταν το σκορ ήταν στο 0-0 έχασε πέναλτι με τον Αμαραντίδη που αν το έβαζε σίγουρα θα μιλούσαμε για διαφορετικό αποτέλεσμα και ίσως για πιθανή νίκη της Τυλίσου.

Το 1-0 για τον Αετό έκανε ο Ανδρικάκης στο 35' πηγαίνοντας με το 1-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τύλισος έψαξε το γκολ της ισοφάρισης αλλά ο νεοαποκτηθείς Βατσινάς στο 65' έκανε το 2-0 για την ομάδα του κλειδώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι αφού η ομάδα του Γιώργου Ποντίκαλη έκανε σωστή διαχείριση για να κρατήσει το αποτέλεσμα καθώς έχασε και πέναλτι για να κάνει το 3-0.

Αυτή η νίκη ήταν αναγκαία για τον Αετό ενώ η ήττα της Τυλίσου με συνδυασμό τη νίκη του Ρούβα επί του ΟΦΑΜ την άφησε στην δεύτερη θέση με τον Άγιο Δημήτριο να αγωνίζεται στις 18:30.

Αετός Ανωγείων: Μπαγκέρης, Τζιβελέκης, Ανδρικάκης, Κονιός Α., Μέμος, Κονιός Γ., Παπαντωνάκης, Δραμουντάνης, Καλομοίρης, Σπαχής, Βατσινάς.

Τύλισος: Μαλινδρέτος, Μυκωνιάτης, Παπάζογλου(46΄ Κουρνιδάκης), Καβάφης, Λιοδάκης, Μανιαδάκης, Ταβουλαρέας, Ελευθεράκης(80΄ Παγκαλάκης), Μανιούδης, Αμαραντίδης, Λέκκας(70΄ Γιανναδάκης)

Πηγή φωτογραφίας: http://www.anogi.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ