O Αετός Ανωγείων τίμησε τον Γιώργο Παγκαλάκη για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα

Petite Perle 300×250

Τον Γιώργο Παγκαλάκη τίμησε ο Αετός Ανωγείων, πριν από την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης για την 14η αγωνιστική με την Τύλισσο στο δημοτικό στάδιο. Ο έμπειρος επιθετικός αγωνίζεται εδώ και δυο μήνες με την ομάδα του Μαλεβιζίου, αλλά οι Ανωγειανοί δεν ξεχνούν την σπουδαία τριετή προσφορά του στην ομάδα.

Ο Γιώργος πήγε στον Αετό παράλληλα με τη "μεταγραφή" της ομάδας στα γήπεδα του Ηρακλείου. Με την αγωνιστικότητα και τα γκολ του αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ'ΕΠΣΗ την πρώτη χρονιά αλλά και την άνοδο την επόμενη. Παράλληλα έκανε μόνο φίλους στα Ανώγεια που εκτίμησαν το ήθος και την αγάπη του προς το άθλημα, αλλά και το σεβασμό για τη φανέλα που φορούσε.

Ο αντιπρόεδρος του Αετού Γιάννης Σαλούστρος του προσέφερε μια ανθοδέσμη, ενώ το ζεστό χειροκρότημα από όλους τους θεατές του αγώνα απόψε, ήταν το επιστέγασμα αυτής της εκτίμησης που τρέφουν οι Ανωγειανοί στο πρόσωπο του. Αντίπαλοι μόνο για ενενήντα λεπτά στο γήπεδο, φίλοι για όλο το υπόλοιπο διάστημα.

Πηγη:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ