Super League: Ξεχωρίζει η μάχη στην Τούμπα

Petite Perle 300×250

Η 22η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται σήμερα, καθώς διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Τούμπα, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League, με το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα να είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Ολυμπιακός κοντράρεται στη Νίκαια με τον Ιωνικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το ματς της Λαμίας με τον Αστέρα Τρίπολης αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κοροναϊού στους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 19:30 στη σπουδαιότερη αναμέτρηση της αγωνιστικής, όπου και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Αρχικά ο ΠΑΟΚ, που μεσοβδόμαδα επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, θέλει τη νίκη για να εδραιωθεί στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ.

Οι Πράσινοι θέλουν να ανέβουν περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς οι διώκτες τους έχουν πλησιάσει πλέον επικίνδυνα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα να επιστρέφουν στην αποστολή του ΠΑΟΚ.

Ο ρουμάνος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πέρα των μακροχρόνια απόντων Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Κουρμπέλη να επιστρέφει στην αποστολή ύστερα από 14 μήνες, ενώ Μαουρίσιο και Μακέντα έκαναν θεραπεία και έμειναν εκτός.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας η ΑΕΚ υποδέχεται στις 15:00 το μεσημέρι τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ θέλοντας να σταματήσει ένα αρνητικό σερί, καθώς στα τελευταία έξι παιχνίδια μετρά τέσσερις ήττες και το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην ομάδα.

Ο Αργύρης Γιαννίκης δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Τζαβέλλα, ενώ εκτός έμεινε και ο Βράνιες με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τζανλούκα Φέστα βλέπει τον Σλίβκα να επιστρέφει, ενώ πρώτη φορά στην αποστολή μπήκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Τσίμπσαχ.

Ο Ολυμπιακός στις 17:15 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει την απόσταση από τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ.

Οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στον Παναιτωλικό και πάνε στη Νίκαια με ανεβασμένη ψυχολογία.

Ο Δημήτρης Σπανός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς είδε τους Γκοτσούλια, Καμπράλ, Τουράμ και Βαλέντε να παραμένουν εκτός.

Αντίθετα, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας Πέδρο Μαρτίνς, θα έχει μαζί του στην αποστολή τους Λαλά και Καρβάλιο, ενώ δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ