Κρήτη: Αύξηση των διασωληνωμένων ασθενών στα νοσοκομεία

Petite Perle 300×250

Αύξηση καταγράφεται σήμερα Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022, στον αριθμό των νοσηλειών αλλά και των διασωληνωμένων ασθενών με κορωνοϊό σε σχέση με την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία το σύνολο των νοσηλειών ανέρχεται στους 253 εκ των οποίων οι 38 βρίσκονται στις ΜΕΘ και οι 33 είναι διασωληνωμένοι.

Ο μεγαλύτερος αριθμός νοσηλειών καταγράφεται στο Βενιζέλειο όπου το σύνολο των νοσηλειών αγγίζει τους 151 ασθενείς με του εφτά να νοσηλεύονται στις ΜΕΘ και τους τέσσερις να είναι διασωληνωμένοι.

Ακολουθεί το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου συνολικά νοσηλεύονται 77 ασθενείς. Από αυτούς οι εννέα νοσηλεύονται στις ΜΕΘ και οι οχτώ έχουν διασωληνωθεί.

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου το σύνολο φτάνει τους 70 ασθενείς με τους 18 να βρίσκονται στις ΜΕΘ και τους 17 να είναι διασωληνωμένοι.

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται συνολικά 24 ασθενείς εκ των οποίων οι δύο στη μονάδα εντατικής θεραπεία και άλλοι δύο να έχουν διασωληνωθεί.

'Έντεκα ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου εκ των οποίων οι δύο στη μονάδα εντατικής θεραπείας και οι δύο διασωληνωμένοι, πέντε ασθενείς στη Σητεία, 15 στην Ιεράπετρα και κανένας ασθενής στο νοσοκομείο της Νεάπολης.

Πηγή: ekriti

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ