Κύπελλο ΕΠΣΗ: Παλικαρίσια πρόκριση του Ποσειδώνα με αντίπαλο τη Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Στο Λίντο τελείωσε ο στόχος του Κυπέλλου ΕΠΣΗ για τη Δαμάστα που έχασε από τον Ποσειδώνα που έμεινε στο 63' με 10 παίκτες και στο 82' με 9. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν και προηγήθηκαν στο 22 με αυτογκόλ του Κοσμά και με ήρωα τον απίστευτο τερματοφύλακα Κασαπάκη πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στο Α' ημίχρονο η υπεροχή ήταν μοιρασμένη με το δυνατό άνεμο που φυσούσε να δυσχεραίνει το έργο των 22 ποδοσφαιριστών. Στο δεύτερο ημίχρονο με τη Δαμάστα να χάνει ο Φάνης Χαλκιαδάκης έκανε τρεις αλλαγές περνώντας μέσα και τα δύο επιθετικά όπλα του (Τζουβάρα, Απλαδά) με την ομάδα να ανεβάζει ρυθμό να έχει πολλές ευκαιρίες αλλά να μην μπορεί τελικά να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 25' ο Κλαπάκης εκτέλεσε από ευνοϊκή θέση απευθείας φάουλ που μπλόκαρε ο Κασαπάκης.

Στο 22' ο Ποσειδώνας από στημένη φάση πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Τζωρμπατζάκης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Κοσμάς στην προσπάθεια του απομακρύνει τη μπάλα με κοντινή προβολή την έστειλε στα δίκτυα κάνοντας το 1-0.

Η Δαμάστα προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και στο 24' από ωραία προσπάθεια και σουτ του Δημήτρη η μπάλα πέρασε κοντά στα δοκάρια του Κασαπάκη, άουτ.

Στο 54' σέντρα σουτ του Μαρκάκη έδιωξε δύσκολα ο Κασαπάκης.

Στο 63' ο Μποζατζίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Ένα λεπτό μετά ο Μηλιαράκης έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά μπλόκαρε ο Κασαπάκης.

Στο 82' ο Ποσειδώνας έμεινε με 9 παίκτες μετά την αποβολή του Ντελάκη με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) για επικίνδυνο παίξιμο.

Στο 89' σουτ του Απλαδά, ασθενής απόκρουση του Κασαπάκη, εξ επαφής στην επαναφορά πλάσαρε ο Κλαπάκης, αλλά και πάλι ο Κασαπάκης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 90' πολύ κοντινό σουτ του Απλαδά, έδιωξε και πάλι εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κασαπάκης.

Από το κόρνερ του Μαρκάκη ο Απλαδάς και πάλι με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι προσπάθησε να σκοράρει αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, με αυτή τη φάση να είναι και η τελευταία του παιχνιδιού.

Συνθέσεις

Ποσειδώνας: Κασαπάκης, Μαυράκης, Κατέλας, Ντελάκης, Βασιλάκης, Μερκουλίδης, Μποζατζίδης, Ασλαματζίδης, Λυμπερόπουλος(82' Μιαούλης), Τζωρμπατζάκης(68' Συμιανάκης), Παππάς(87' Μαρκουλάκης).

Δαμάστα: Δανδάλης, Μηλιαράκης, Κουτσάκης(46' Απλαδάς), Σερλιδάκης(85' Ρουμπάκης), Μαρκάκης, Πεταλάκης, Κουτσοποδιώτης, Κοσμάς, Κλαπάκης, Δημήτρης(46' Τζουβάρας), Ψωμάς(46' Κοκορέλιας).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ